Home / mode / Formaterade höstdräkter i större storlek

Formaterade höstdräkter i större storlek

Stiliserade höstkläder i plusstorlek

Oavsett hur långa kvinnor är, de älskar mode. Medan vissa av oss ser jävligt bra ut i allt vi har på oss, finns det några saker att se upp för när vi är lite knubbiga. Till exempel är passformen, flänsen, komforten viktig när det gäller mode för kurviga kvinnor. Och när alla saker är väl synkroniserade med dina kurvor kommer du att se fantastisk ut och komplettera väskan. Vi har satt ihop våra favoritval för årets plusstorlek fallkläder som är riktigt vackra och underbara.

Överdimensionerad Höstkläder det får dig att se snygg ut

  • En lång bilresa till nästa stad? Vi har den perfekta klädseln för ditt tillfälle. Prova en stickad tröja med kontrasterande mockaskor eller en knappad tröja med ett överdimensionerat denim och avsluta utseendet med fotlånga stövlar och en röd rutig halsduk.
  • Du vet att jackor är allvarliga festklammer, eller hur? Så varför tveka att välja en innan du går till festen? Kombinera ditt knärivna denim med en burgundy halterneck satinblus och kasta på dig en överdimensionerad lädermotojacka för det perfekta partydjuret.
  • Vill du ha något subtilt sött? Du kan välja svarta byxor med en avslappnad grafisk tee och glida på en kavaj. Bind en rutig Zara filt halsduk för att göra utseendet komplett.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...