Home / kvinnors outfit / Slouch stövlar

Slouch stövlar

På jakt efter en sak som är mer mysig och informell? Listade här är slouch stövlar med sina mjuka lager av läderbaserad axel som ligger bekvämt runt dina sken. Kängan på stövlarna är enormt skonsam att den skryter över den lägre bäraren. Dessa är utformade för informell påläggning som alltid förväntas vara enkel och nervlindande. Variationerna i hälmätning och axelstorlek har gjort det extra förnuftigt alternativt.

 

Slouch stövlar matchar med snäva byxor. Men med sin variation av axelstorlek och hälmod kan du hitta det passar många alternativa kläder. Tunika byxor och västerländska typer av bälten personal med slouch stövlar noggrant. Eftersom kängan har ett långvarigt historiskt förflutna såg de medeltida varaktigheterna och den viktorianska perioden till stor del. Men återkommande drag har gjort det till poppel och val av dagen en gång till.

 

Nu, med sin värmeegenskap, är slouch stövlar ett favoritalternativ för kyliga lokala väderinvånare. De tar på sig den för sin informella känsla och framträder, förutom att ha kul med värme vid tårna. Du kan eventuellt välja ett par för dig från olika mönster och typer när du söker efter en sak informell men gjord med lämplig trend.

 

Slouch stövlar är en lika lockelse för designers och stövlar fanatiker. De är förnuftiga och ger ett informellt utseende som kännetecknar dem. Platta axelstorleksaxlar med nödställda utseende blir också välkända. Du kan eventuellt ha olika typer av dem med avseende på sulan och axeln vardera.

Bronx mocka slouch knä stövlar | SOM
Amazon.com | Länka tjejens midkalv i enfärgad platt klack.
Timberland | Sutherlin Bay Slouch Boo för kvinnor
Depp svart läder slouch knä stövlar | SOM

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...