Home / mode / Fet och vacker industriell piercing

Fet och vacker industriell piercing

Industriella piercingar är unika! De är mycket efterfrågade på grund av sin extraordinära stil, som skiljer sig från alla andra piercingar. Eftersom fler kvinnor vill ha på sig något vanligt har industriell piercing blivit en av de mest populära favoriterna hos alla modebesatta kvinnor. Ändå är det viktigt att känna till alla detaljer i industriella piercingar innan du hoppar in i salongen. Vi har sammanställt all viktig information här som du behöver läsa igenom innan du vill prova denna form av öronhåltagning.

Vad är industriell piercing?

Industriell piercing är också känd som piercing för konstruktion, skivstång eller ställningspiercing. Eventuella två hål genomborrade med ett rakt och enstaka smycke. Men industriell piercing betyder i huvudsak dubbel perforering av övre öronbrosket.

Hur görs industriell piercing?

Två piercingar utförs, en är ganska nära den andra och den andra är spiralen på motsatt sida av örat. Den vertikala industripiercing är också känd som självmordsindustripiercing.

Mer om industriella piercingar

Industriella piercingar är i grunden 14k. De industriella skivstångsmyckena bärs under läkningstiden. För det mesta eller inte, efter läkning är klar, används fångna pärlringar (CBR) snarare än skivstång. Att använda CBR resulterar i snabb läkning, men bättre piercingjustering är svårt.

Hur lång tid tar industriella piercingar att läka?

Läkningsprocessen för industriell piercing sträcker sig från 3-4 veckor till cirka 6 månader. Det rekommenderas också att du tar hand om ordentligt under läkningstiden. Om du inte är säker på en industriell piercing kan du till och med prova tragus piercing eller daith piercing. Dessa två former av piercing är också mycket populära. Daith-piercing tar mindre tid att läka och kan vara ett bättre val om du är orolig för läkningstid och eftervård.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...