Home / mode / Färska vackra Halloween-sminkidéer

Färska vackra Halloween-sminkidéer

Färska vackra Halloween-sminkidéer

Den populära Halloween-festivalen är oräkneliga dagar borta! Vad händer om du inte har avslutat dina Halloween-kostymer? Stå ut från mängden med vacker Halloween-smink för den här säsongen. Många väljer ordkläder, roliga kostymer eller rent läskiga och blodiga smink för Halloween-kostympartierna. Men det är inte nödvändigt att alltid välja ett läskigt utseende. Om du i år väljer att se annorlunda ut med smink som får dig att se glamorös ut, varför inte? Här hittar du kreativa sminkidéer för Halloween som märkbart kommer att förtrolla ditt utseende och hjälpa dig att stjäla showen på din läskiga Halloween-fest.

Ganska Halloween smink Idéer som gör dig till festens stoppare

  • Filtrerad fjärils look: För detta söta, bubblande utseende, använd en helt ogenomskinlig foundation och guldfärgad rodnad. För en bländande glöd, välj en highlighter som är några nyanser ljusare än din hudton.
  • Alien Princess: Bär detta glamorösa ’Alien Princess’-utseende med blå, kricka, rosa och lila ögonskuggor. Använd en silverglimmer eyeliner för att komplettera din rökiga ögonmakeup. Gör din ansiktsmakeup med glitter och smyck fingrarna med en vacker Halloween-nageldesign.
  • Bedårande hjort: Flagga ett sött hjortlook med hög ögonmakeup, vita fläckar och en färgad näsa i Halloween. Forma håret i söta falska öron så är du klar.
  • Charmig sjöjungfru: Ser ut som en feststjärna i denna snygga sjöjungfru look. Allt du behöver är fiskstrumpor och massor av ögonskugga. Använd blå och grön ögonskugga för att skapa undervattenseffekten.

Enkel Halloween-smink som får dig att se vacker ut på nolltid

  • Mystisk tjej: Sporta det svarta maskeradutseendet genom att måla en svart mask med svart foder och ögonskugga runt dina ögon.
  • Mime-look: För att få denna look, börja med att skapa rökiga ögon och applicera rött läppstift. Applicera sedan en vit grundfärg och ett streck rött. Gör ditt utseende genom att rita överdrivna ögonbryn och lägga till accenter runt ögonen med en flytande svart eyeliner.

Prova dessa vackra Halloween-sminkidéer den här säsongen så blir du inte besviken. Låt oss veta om någon av dessa sminkidéer inspirerar dig och får ett nytt utseende. Vi skulle gärna höra från dig i kommentarerna nedan om du gillar dessa idéer eller om du letar efter inspiration.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...