Home / heminredning / Farmhouse Badrumsbelysning

Farmhouse Badrumsbelysning

Farmhouse badrumsbelysning – Ljuset i badrummet spelar en avgörande roll både vad gäller funktionalitet och stämning. Badrummet är inte längre bara ett tvättstuga utan också i mycket större utsträckning ett vardagsrum som ska vara vackert, mysigt och praktiskt. Belysningen måste därför vägas noggrant så att alla rumsfunktioner stöds och samtidigt skapas en avkopplande och inbjudande atmosfär.

Gemensamt för många badrum är att det inte kommer in mycket dagsljus. Och att de sällan är tillräckligt ljusa med lampor. Resultatet är ett mörkt och dyster rum som varken är inbjudande eller funktionellt. Arbetslampa: Den specifika belysningen har ett uppgiftsorienterat syfte. Detta kräver vanligtvis en särskilt koncentrerad ljuskälla och en specifik plats för att undvika skuggor och reflektioner.

Det finns vanligtvis massor av speglar och blanka ytor i badrummet. Du bör därför vara uppmärksam på om ljuskällan kan blända eller orsaka irriterande reflektioner. För att undvika skuggor kan du med fördel installera två lampor som pekar uppåt i ögonhöjd på vardera sidan om spegeln. Det kommer att skapa bra arbetsljus. Å andra sidan, undvik starkt nedåtgående ljus uppifrån. Det skapar oönskade skuggor genom ögonen, näsan och hakan.

Industriell chic till rustik bondgårdslampor |  Rustikt badrum.
Industriellt badrumsfackljus 3 lampor, Elibbren Vintage Metal.
Badrumsbelysning |  Unika belysningsarmaturer och tillbehör.
Modern avslöjande av bondgårdens badrumsmakeup |  Bondgårdens badrum.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...