Home / heminredning / Farm IKEA Handfat

Farm IKEA Handfat

IKEA handfat – Lantlig diskbänk eller kylfläns kännetecknas vanligtvis av en porslinsbehållare som är synlig framifrån i motsats till en diskbänk. Den har ofta plana sidor så att den övergripande formen liknar en fyrkantig låda med en öppen topp. Domsjo tvättställ från IKEA har exakt denna form och är därför idealiskt för ett rustikt badrum i lantlig stil. Domsjo är perfekt för kombination med IKEAs egna bänkskivsystem för badrum. Det kan dock enkelt integreras i en mängd olika badrumskonfigurationer.

Dra åt skruvarna i de nedre hörnen på sidopanelerna som ingår i faktumskåpssatsen. För in de medföljande skruvarna genom fästena i sidopanelernas övre hörn. Montera tapparna i hålen som medföljer dem på de två sidorna av den nedre delen och sätt sedan in den nedre delen av lådan tillsammans med de två sidodelarna. Skruva fast metallstöden på sidopanelerna i fodralet med hjälp av domsjo.

Sätt skåpet på plats var du vill ha din diskbänk. Fäst den i intilliggande skåp med de medföljande 1/4-tums skruvarna. Använd ett skruvstäd för att hålla ihop skåpens kanter när du sätter in dem. Ytterligare L-formade skruvfästen i hyttens bakre hörn ger extra stabilitet och håller hela delen på väggen. Ställ dina bänkskivor på vardera sidan av den nygjorda lådan, om så önskas, för att täcka områdena på varje sida av diskbänken. Ställ diskbänken och använd silikontätningsmedel i raden mellan diskbänken och bänkskivan.

Remodelaholic |  Återvunna träfloating fåfänga |  Flytande badrum.
diskbänken står ensam på en öppen hyllenhet.  detta är ett alternativ.
Det här är de mått vi rekommenderar för ett IKEA anpassat förkläde.
IKEA badrumsfack får en lyxig uppgradering av live edge - IKEA Hacke

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...