Home / mode / Fantastiska smyckesidéer

Fantastiska smyckesidéer

Om du aldrig har hört talas om piercingar i daith är du inte ensam! Denna typ av broskpiercing är en gammal praxis som nyligen har gjort sin väg in i den moderna kroppspiercing-scenen. Inuti den innersta vikningen av brosk finns en liten utskjutande del som kallas helix crus. En daith piercing är en piercing genom denna brosk. Om du bläddrar i galleriet ser du varför det blir så populärt – en daith piercing ser helt underbar och så cool ut! Men denna piercing erbjuder mer än bara en hög kvot. Det är också allmänt känt som en ”migrän piercing” och med goda skäl!

Piercingar från Daith Kan bota migrän – fakta eller fiktion

Ordet på gatan är att piercing av dait kan bota migrän. Eliminera missförstånd – migrän som sådan är ännu inte botbara. Det kan behandlas ganska framgångsrikt, men inte botas, med traditionella eller alternativa metoder. Varje påstående att en genomborrad helix crus “botar” migrän är verkligen ett överdrivet påstående tills vidare klinisk / vetenskaplig forskning bedrivs i frågan.

Men saken här är att piercingar har gjort underverk för många män och kvinnor som signifikant har minskat svårighetsgraden och / eller frekvensen av migränattacker och huvudvärk. Helix Crus är inte en svår vetenskap, men är en viktig tryckpunkt i akupunkturpraxis som hjälper till att lindra migränssymtom som illamående, huvudvärk, kräkningar etc. Det fungerar som akupunktur med en piercing i förkrossningen – fördelen är att du kan få en öronörhänge vid tryckpunkten och inte besöka en akupunktör regelbundet.

Vad är den medicinska synen på Daith Piercingar?

Daith-piercingar är mycket populära och diskuteras ofta bland personer med migrän. Läkare som arbetar med smärtlindring och migrän föreslår att det är bättre att närma sig daithpiercing med försiktighet (vilket leder oss till ämnet att läka och ta hand om piercingar i daith) eftersom det finns få vetenskapliga om ämnet Forskare där. De föreslår också att det är bättre att se om något som en piercing i daith kan hjälpa dig med dina migrän eller inte genom att se en akupunktur specialist.

Daith Piercing Pain Scale, Aftercare and Healing

Oavsett om du vill ha en daithpiercing för migränlindring eller på grund av dess fantastiska boho-chic atmosfär, vill du förmodligen veta hur smärtsam en daithpiercing är. Tja, enligt dem som har sin helix crus genomborrad på en skala av tio är en daith piercing tre eller fyra. Med andra ord har den en relativt låg smärtskala.

Det är viktigt att du får din daithpiercing från en ansedd och erfaren piercingartist. Daith-piercingar är fortfarande en mycket ny trend. Så se till att du får instruktioner för eftervård från någon som är väl insatt i piercingar. Daith piercing kan ta allt från 3 veckor till en månad att läka beroende på hur väl du tar hand om piercing!

Att vara på modet innebär att experimentera och vara kreativ. Du hittar många fler stilar och modetrender på vår Pinterest. Följ oss på Facebook och Twitter. Vi skulle älska att höra från dig. Leva länge! Lev vackert! Vi fortsätter att ge dig otroliga modeidéer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...