Home / kvinnors outfit / Falldräkt

Falldräkt

Gå framåt med alla dessa robusta färger i din garderob för hösten. När klimatet förvandlar de senaste dagarna till svala torra blåsiga tillfällen och kvällarna är extra gyllene än vanligt, är du positiv för en sak i ditt fall. Med tanke på en corduroyjacka och en ömt elegant halsduk runt halsen? Välj de här bruna sneakersna och väskan tillsammans med din grå tröja och svarta tights! Det kommer att bli rätt match för nattens nyanser.

 

Det spelar ingen roll vilken höstkläder du väljer, glöm inte att lägga till en sak grå eller brun i den. Det här är de dagliga höstfärgerna som får dig att blanda dig i klimatet och dess förändrade ”drag”. Sök inte efter tunga jackor eller ulltröjor. Dessa högre går när vintern sjunker in. En sak som är mysig på en ganska sval natt verkar vara som bra.

 

Om du väljer en klänning i brunt och svart tryck, gå tillsammans med ett par överdriven nackkänga. De kan dra av känslan av sommartid ur din klänning. Ta en lätt total med dig om du vill ha en vattenfalljacka eller en mild kofta om du verkligen känner dig obligatorisk.

 

Vanligtvis är det jeans och byxor som blandas extra med höstfärgerna och -typerna. Du kan tappa högt över det och ett sjal som ger fallresultat i ditt utseende. Håll din väska, sneakers och utrustning i samma design och färg, medan du i dina byxor och högt kan ha nyfiken kontrasterande färger.

16 söta fallkläder du kommer att älska att bära - Hej Giggl
Vintage falloutfit (med bilder) |  Casual fallkläder, mode.
40 av de bästa fallkläderna att kopiera just nu |  Mode, söt.
Tillbaka till skolan - Falldräkt |  ShopLo
40 Genius Fall Outfit Idéer för varje dag i månaden |  Casual.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...