Home / heminredning / Fåfänga idéer för små sovrum

Fåfänga idéer för små sovrum

Fåfänga idéer för litet sovrum – Hoppa över den traditionella fåfängan och prova något nytt med böcker, blomvaser eller andra glamorösa prydnadsföremål. Sätt pedalen på metall när du vill ordna dina borstar och skönhetsverktyg. Detta aluminiumvasprojekt är super lätt att göra; Den extra perforeringen ger den en industriell chic som fungerar i praktiskt taget alla rum. Använd halmdispenserhållare: de är inte bara för köket längre! Nu kan du komma åt dina favoritborstar med bara ett drag i locket.

DIY kopparrörborstdisplay: Skönhetsguruer och DIY-entusiaster kommer att älska det här kopparprojektet för välbehövlig (och snygg!) Förvaring. Se bara till att du lägger till extra rör för att se till att du har tillräckligt med utrymme för att visa din helskärm. DIY Copper Carrier: Förvandla kopparmuggar från din hantverksbutik till en glamorös väggbit. Den här skärmen räcker för badrummet, sovrummet eller var som helst ett läppstiftprogram i sista minuten krävs.

Om din inredning redan har minimalistiska vibbar, välj den här bomullsbehållaren fylld med din favoritglans. Det bästa med det är att det ser superglamoröst ut men ändå fungerar som ett funktionellt lagringsutrymme. Letar du efter fler sätt att skapa din makeuporganisation? Kolla in vårt galleri nedan!

15 Super Cool fåfänga idéer för små sovrum |  Interiör, rum.
15 Super Cool fåfänga idéer för små sovrum |  Decor Home Ide
33 Varför alla pratar om smink fåfänga idéer sovrum.
15 Super Cool fåfänga idéer för små sovrum |  Decor Home Ide

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...