Home / mode / Exotiska Grape Tattoo Idéer

Exotiska Grape Tattoo Idéer

Det är inte så vanligt att se druva tatueringar. Du ser knappt tatueringsentusiaster komma med innovationer inom vinrankor. Dessa tatueringar är sällsynta men klassiska. Druvor har hittats i referenser från konst, litteratur, historia och myter i många kulturer runt om i världen. Druvor är också en symbol för fertilitet och kvinnlighet. Välj vackra kvinnor druvtatuering idéer här. Vi tar ett underbart galleri med intressanta idéer för druvtatueringar för rygg, handled, fotled, fot, lår och andra kroppsdelar.

Druva tatueringar betydelse

Grekiska och romerska gudar bar vinrankor och höll koppar fulla av vin. Vinrankor och druvor anses vara ett firande av livet och naturens överflöd.

Vinrankor och andra vinstockar växer i allmänhet ad libitum – växterna har sin egen riktning och växer graciöst. Vinrankor är en populär och älskad symbol för återfödelse och liknar växtrikets fenix – små nya druvstjälkar med löv som groddar från knotiga grenar för ny början.

Druvtatuering idéer är populära bland kvinnor och med goda skäl symboliserar druvatatueringar överflöd, frihet och återfödelse. Vinrankorna är rika på löv och druvor och växer kraftigt. I konst kan du ha stött på bilder av överflöd. Druvor och andra livsmedel, liksom överflödande vin, är vanliga i sådana bilder.

Den bästa placeringen för druvtatueringar

Förutom vinrankans vackra natur kommer tatueringälskare och tatueringsartister att hitta mycket glädje och frihet när de utformar druvtatueringar. När det gäller placering av druvtatueringar kan du bära en druvtatuering nästan var som helst på din kropp och det skulle se underbart ut. Handgjorda druvor för män och kvinnor, tatueringar för vristruvor, tatueringar för nacke och axeldruvor för kvinnor, druvor för helben, små yttre örat och fingerdruvor etc. är alla vackra idéer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...