Home / mode / Enkla uppdateringar att se enkelt chick ut

Enkla uppdateringar att se enkelt chick ut

Enkla uppdateringar att se enkelt chick ut

En kvinnas frisyr spelar en viktig roll för att ge uttryck och nåd till hennes uppförande. Kolla in galleriet med enkla uppdateringar som kan skapas på ett ögonblick. Välj mellan unika frisyrer som är perfekta för olika tillfällen som festivaler, bröllop utomhus, kvällsutflykter eller middagar. Nyckeln till att se glamorös ut är att välja rätt frisyr utifrån ansiktsformen förutom hårets tjocklek, struktur och längd. I de enkla uppdateringshandledningarna kan du enkelt lära dig trickarna i de invecklade frisyrerna. Det finns ett antal frisyrer du kan prova på ditt korta hår också i instruktionerna för uppdatering av kort hår med stegvisa instruktioner.

Enkel avslappnad uppdatering för långt hår

  • Mjuk flätning: ’French-Braid’ -slingan ser bäst ut på fyrkant, rund eller oval. Med ett mousserande pannband och ett par sterling silverörhängen är du redo för middag
  • Holländsk gloria: Den holländska flätan ser bra ut på fyrkantiga, ovala eller hjärtformade ansikten. Komplettera frisyren med färgade eller metalliska hårnålar.
  • Strukturerad vridning: Vrid frisyren på din festfest. Frisyren ser bäst ut med en smickrande skiftklänning som kommer med rätt smycken, koppling och pumpar. Kvinnor med fyrkantiga eller runda ansikten kan prova frisyren.
  • Omlindningsfläta: Den enkla uppdateringen för tjockt hår är bäst för kvinnor med fyrkantiga eller ovala ansikten. Klä upp den inslagna flätade frisyren med en snygg vintage hårkam.
  • Hisnande sopning: Den fascinerande sidosvepstilen passar bäst med en smickrande A-linjeklänning. Komplettera frisyren med ett mjukt spetsnät.

Snygga och enkla nybörjareuppdateringar som är värda att prova

  • Enorm retad bulle: I den enkla uppdateringen för tunt hår är håret utformat så att det ser tjockare ut än det faktiskt är. För att göra en större chignon, använd en bolltillverkare under de kammade rygglåsen.
  • Elegant updo med en fäst rygg: I den snygga frisyren är de små hårdelarna fästa och löst vridna för att skapa en voluminös uppdatering.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...