Home / mode / Enkla prickade nagelkonstdesigner

Enkla prickade nagelkonstdesigner

Polka-prickar på naglarna ser vackra och stilrena ut. Du kan enkelt skapa prickade nagelkonstdesigner för att passa dina många stämningar och klänningar. Kommer det att finnas en formell händelse? Prickad nagelkonst är vägen att gå om du gillar nagelkonst. Har du en inbjudan till en ljus fest? Varför inte prova en vacker prickig nagelkonstdesign och lägga till några strass för att skapa en cool 3D-effekt? Det finns så många olika sätt att glitter dina naglar med prickade färgdesigner. Detta galleri på BeautyandU kan introducera dig till många olika stilar.

Olika prickade nagelkonstdesigner för sommaren

Med prickad nagelkonst kan du uppnå en somrig, fruktig och blommig look. Prova en vattenmelon med en prickad nageldesign i nyanser av rött, svart och grönt. För ett svalare utseende kan du använda ljusa basfärger som himmelblå, havsgröna, sandgula, nakna toner etc. och sedan dekorera med prickade nagelkonstdesigner i kompletterande färger. Gör strandtema prickad nagelkonst och mer med lite inspiration och idéer från galleriet!

Så hur punkterar du nagelkonstdesign?

Om du gillar DIY-nagelkonst har du förmodligen redan ett DIY-nailart-kit med prickverktyg, borstar, applikatorer osv. För dig som inte är entusiastiska över att måla dina naglar, var inte orolig om du inte ’ Jag har ännu ett kit. Det finns så många saker som du kan använda för att skapa underbara prickade nagelkonstdesigner. Utan ett punkteringsverktyg kan du använda:

  • Spetsig ände på borsten för djärvare / större spetsar
  • hårnål
  • Vasspenna
  • penna
  • Raka stift med huvuden i olika storlekar från sysatsen
  • Tandpetare för små prickar
  • plåster
  • tändstickor

I grund och botten kan du experimentera med många olika prickverktyg som du kan tänka dig.

Bli knäppa med några av de fantastiska prickade nagelkonstdesignerna du kan hitta i detta galleri!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...