Home / mode / Enkla Halloween Makeup Idéer

Enkla Halloween Makeup Idéer

Lätta Halloween Makeup Idéer

Om du vill ha utmärkt smink för din kostym i Halloween är det lätt att göra. Det finns många enkla Halloween-sminkidéer där ute som ger dig utseendet och känslan när du går ihop med din kostym. Nedan följer några enkla Halloween-sminkidéer som inte tar mycket av din tid. Missa inte de handplockade sminkidéerna i galleriet vi har sammanställt åt dig.

Enkla Halloween sminkidéer som en gående död zombie

Zombie är ett av de mest eftertraktade utseendena för Halloween. Om du vill vara unik bland de andra zombierna, gå på trendig smink. Allt du behöver är en röd läppglans och en svart eyeliner. Du kan återskapa zombie-utseendet mycket enkelt med två sminkapparater.

Enkel vampyrmakeup

Detta är en annan mycket lätt Halloween-sminkidé som kan kompletteras med bara röd läppglans. Låt dina ögon se rökiga ut och smeta den röda läppglansen på dina läppar så att den ser ut som blod. Detta är ett av de mest klassiska Halloween-utseendena.

Fågelskrämma Halloween smink

Ta en svart penna och rita stygn över ansiktet som liknar en fågelskrämma. Denna smink kräver inte mycket tid eller precision. Du kan också rita stygn runt dina ögon så att dina ögon ser mörka ut.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...