Home / mode / Enkla DIY Halloween kostymer

Enkla DIY Halloween kostymer

Enkla DIY Halloween kostymer

Att klä sig i en knäpp ny avatar för Halloween är något alla vill ha. Ju galnare desto bättre som du vet det! På Halloween kan du klä dig i alla knäppa saker och ändå kan du vara säker på att ingen tappar ett ögonlock. Efter att ha besökt alla modeforum och utforskat kostymidéer har vi gjort vår underbara lista över handplockade och fantastiskt designade DIY Halloween-dräkter för vuxna. Jag hoppas att du gillar våra ansträngningar!

Trendiga DIY Halloween-dräkter för 2017

  • Klä dig ut som en kaktus. Så konstigt som det låter är kaktusdräkter riktigt kreativa och kan göras i sista minuten. Stick bara pappersremsor på en av dessa gröna jultröjor och sätt på den söta looken för husfesten.
  • Älskade utseendet på Barb från Stranger Things? Dra bara i din höga midja blå denim och bära en rutig skjorta med en kinesisk krage som också har vida ärmar. Bär dina enorma runda vintage glasögon och lägg tillbaka handen i en snygg låg bulle.
  • Vad sägs om att imitera utseendet på den modiga och vackra Hilary Clinton? Kombinera helt enkelt en ton-på-ton pulverdräkt med höga klackar med täckt eller lätt pump och komplettera utseendet med en kort blond peruk.

Snabb och bedårande Halloween-kostym för vuxna

Inte alla av oss älskar att spendera tid på Google eller välja kostymer. Pokémon-tränardräkten är lämplig för människor som älskar att rocka i minimala kläder. Kombinera ditt avslappnade denim med en svart t-shirt och dra av dig en blå och vit jacka. Med en cool röd och vit mössa och en Pokémon-leksak i handen är du bra för en söt Pokémon-tränare.

Klä dig och sätt feststemningen. Klä dig så konstigt som du kan som du vet. Halloween kommer bara en gång om året och är fullt av kul! För mer DIY Halloween kostymidéer, kolla in galleriet nedan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...