Home / kvinnors outfit / Emo Frisyrer för killar

Emo Frisyrer för killar

En viktig aspekt av emo-utseendet är frisyren och för killar är det avgörande. Men hur uppnår du det perfekta emohåret? Vad är acceptabelt i emo-scenen? Tja, den här artikeln kommer att täcka dessa frågor och ge dig bra idéer hur man skapar den felfria emo-frisyren.

 

Klippet

De flesta killar som är i emo-scenen ses troligen med en haklängd, nästan bob-liknande stil.

 

Var inte rädd för att experimentera med olika längder. Emo-subkulturen är väldigt varierad så det finns utrymme att spela. Skärlängdsskärningar till rakade snitt är acceptabla så länge de är utformade på rätt sätt. Se till att dina lugg är trimmade korrekt enligt din ansiktsform. Dessa definierar frisyren. Om du är osäker är det en bra idé att bläddra i bilder för att först inspirera och till och med professionellt klippa din första stil istället för att prova själv.

 

Om du vill raka mer, gå till en asymmetrisk stil. Den ena sidan är rakad och den andra lite lång, håller fullheten och lägger till en unik touch till din emo-stil. Undvik rakmönster när du letar efter ett emo-utseende. Mönster tenderar att vara mer av en R & B-stil än en emo som kan förvirra ditt utseende. Håll det enkelt

Korta Emo-frisyrer för pojkar |  Emo frisyrer, Korta emo frisyrer.
50 moderna frisyrer för killar - män frisyrer Wor
15 bästa emo-frisyrer för män |  Herr Frisyrer 2016 inom kort.
50 moderna frisyrer för killar - män frisyrer Wor

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...