Home / mode / Eleganta brudmakeupidéer

Eleganta brudmakeupidéer

Eleganta brudmakeupidéer

Bröllopet är en viktig händelse i kvinnans liv. Från den eleganta bröllopsklänningen till frisyren, de välskötta naglarna till den perfekta sminken, du kan se ut som en prinsessa från en sagobok. Du bör ha en bra uppfattning om vilka typer av foundation, rodnad, ögonskugga, läppstift, eyeliner och skimmer som kan göra underverk för ditt ansikte. Rätt gjort smink kan märkbart förtrolla ditt utseende. För rätt monokrom, förgylld eller naken makeup look, gå igenom de iögonfallande brudsminkidéerna här. Vi vill att du ska se igenom din bröllopsdag med en vacker brudklänning och smink.

Smickrande brudsminkidéer som du skulle vilja prova

  • Monokromatiskt utseende: För ett fantastiskt, monokromt utseende, applicera en streck lila-rosa ögonskugga på dina ögonlock och berik det yttre hörnet av ögat för en dramatisk vingeffekt. Komplettera din ögonmakeup med svart eyeliner och mascara och dab rose på kinderna. Torka av med ett matchande läppstift för att dra ihop hela utseendet. Du kan också prova en rökig ögonmakeup om du älskar mörka färger.
  • Guldpläterat utseende: För ett djärvare och trevligare utseende, torka det inre V-hörnet av ögat med en vattentät krämögonskugga i guld och blanda den försiktigt med en streck brun ögonskugga. Komplettera ditt utseende med en touch av lila läppstift och rosa rodnad.
  • Dramatiskt utseende: Gå efter en ljusrosa champagneögonskugga för att applicera på dina ögonlock för ett underbart utseende. Fyll på din ansiktsmakeup med persikafärgad rodnad på kindens äpple och en bortskämd ros läppstift på dina läppar.

Mer trendiga smink tips för det perfekta brudutseendet

  • Lägg till en elegant touch till minimal smink genom att använda jordfärger över hela ansiktet förutom läpparna.
  • Använd en bronsfärg på ansiktet, kinderna, ögonen och läpparna för att få en bombeffekt.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...