Home / mode / Edgy Tribal Tattoo Design Idéer

Edgy Tribal Tattoo Design Idéer

Ursprunget till tribal tatueringar kan spåras för mer än 500 decennier sedan. De graverades på kroppen som ett tecken på fertilitet. Man trodde att en ung kvinna som kunde uthärda smärtan av en tatuering kunde gå igenom den smärtsamma förlossningsprocessen. Detta gjorde henne värdig i stammen och ansågs vara en lämplig jungfru. I modern tid används de afrikanska stamtatueringarna och de olika andra tatueringsdesignerna som symboler för stil och mode. Populära tribal tatuering mönster för kvinnor inkluderar små fågel tatueringar, ankertatueringar, tatueringar, etc. Utforska vårt unika sortiment av mönster inklusive tribal tatueringar på underarm, nacke, ärm, nacke, rygg, etc.

Tribal tatuering mening

Det kan finnas många anledningar till varför de afrikanska stammarna hade tatueringar på sina kroppar. Det är känt att dessa tatueringar betyder status eller rang i stammen och till och med andlig hängivenhet. Andra skäl för att använda tribal tatueringar är symboliken för djärvhet, uttryck, mod, tillgivenhet, mod eller fertilitet. Dessa utkast användes till och med som straff för att identifiera fångar och slavar. Inte bara det, stammarna använde dem som en symbol för familjens skydd.

Försiktighetsåtgärder före tatuering

  • Försök aldrig att få en tatuering på huden själv.
  • Innan du anställer en tatueringskonstnär, se till att de är licensierade och erfarna.
  • Se till att platsen där du får tatueringen blixtsnabbt.
  • Kontrollera att tatueringskonstnären upprätthåller hygien för att undvika kontaminering av tatueringssåret.
  • Se till att tatueraren använder engångshandskar av latex. Se till i förväg att behållarna, nålarna, tallrikarna, pigmenten eller rören packas upp framför dina ögon. Se till att dessa föremål levereras i förseglade förpackningar för att undvika risken för korskontaminering.
  • Du bör till och med se till att bläcket som används för tatueringen på din kropp är godkänt, annars kan det orsaka allergiska reaktioner.

Välj en som passar din personlighet, stil och preferenser ur vår fantastiska samling tribal tatuering

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...