Home / mode / Edgy geometriska tatueringar

Edgy geometriska tatueringar

Geometriska tatueringar har alltid varit populära bland tatueringsälskare för deras imponerande visuella tilltalande och andliga betydelse. Bortsett från de fascinerande geometriska mönstren är de heliga geometriska tatueringarna nu på modet. Dessa tatueringar är symmetriska och använder de grundläggande geometriska formerna som fyrkanter, cirklar och trianglar för att skapa fantastiska mönster som blommor och skyddande knop. Tatueringar har nu blivit ett stiluttalande som återspeglar bärarens känsla för mode. Om du är intresserad av att ha vinklade tatueringar på din kropp, kolla in våra imponerande geometriska tatueringsdesigner här.

Vad är den symboliska betydelsen av de geometriska tatueringarna?

Det finns olika geometriska formtatueringar. Olika geometriska former kännetecknar olika naturelement. Till exempel symboliserar ”kuben” ”jord” medan ”tetraeder” -formen symboliserar eld och oktaederformen symboliserar luft. Vatten representeras av den ikosahedriska formen och andan av den dodekahedriska formen. Man tror att en tatuering av en viss form applicerad på kroppen har helande egenskaper, återställer balans och hälsa för kroppen. På grund av tatueringarnas helande egenskaper användes de i antiken som smycken som amuletter och talismaner. Att tro att det att placera en tatuering med en viss form kommer att hjälpa helhetsläkning ökar vikten av geometriska tatueringar.

Vad är negativa rymdtatueringar?

De negativa rumstatueringarna är mönster av inverterade bilder med huden som motiv. I denna typ av tatueringsdesign används hudtonen av tatueringsartisterna för att skapa de ljusare nyanserna i en tatuering, särskilt i grå och svart stil. De negativa utrymmena gör det möjligt för tatueringsartisten att skapa djärva mönster som prick, linje, grafiska stilar etc.

Populära geometriska tatueringsidéer

  • Geometriska vargtatueringar: Geometriska djur tatueringar som varg tatuering, uggla tatuering och fjäril tatuering har vunnit enorm popularitet nyligen. Vargen symboliserar kraft, instinkt, intelligens och styrka och är en favorit bland tatueringsartister som använder geometriska stilar och prickar för att skapa fantastiska vargtatueringdesigner.
  • Små geometriska tatueringar: Tatueringarna har blivit ett modeuttalande och många kvinnor har nu snygga och små tatueringar på sina kroppar. Några av de populära exemplen är den eleganta triangulära armbandstatueringen, triple dot-tatuering, den lilla fågeltatueringen, månatatuering etc.

Du kan lägga massor av charm till din uppförande med dessa trendiga geometriska tatuering mönster. Utforska galleriet nedan för idéer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...