Home / mode / Dramatiska ögonmakeupidéer

Dramatiska ögonmakeupidéer

Ögonmakeup är en viktig del av alla sminkrutiner. Någon färg på kinderna, ett djärvt läppstift och lämplig ögonmakeup kan få dig att se otrolig ut. För att perfekt implementera ögonmakeupidéer måste du öva lite. Om du är nybörjare med en ögonmakeup och inte har någon aning om vad som går vart eller hur du använder dina borstar, kan följande stycken hjälpa dig att bli lite orienterad! Börja med ett vardagligt vardagligt ögonmakeup och ta det därifrån!

Hur man kör ögonmakeupidéer: Förstå ögonmakeuppaletten

Därför innehåller varje grundläggande palett för ögonmakeup minst fyra nyanser:

  • Ljusaste nyansen eller höjdfärgen
  • Medium skugga eller ”skuggfärgen”
  • Mörkaste nyans, dvs färgen ”smokey effect”
  • Övergångsfärg eller blandad färg

Nu kan paletten komma med en färg som inte verkar smälta in i resten av färgerna, men lita på att färgen finns i paletten av en anledning! Om du utforskar ögonmakeupidéerna i vårt galleri kan du förstå tillämpningen av ”rebellfärger” lite bättre!

Känn dina borstar för professionell ögonmakeup

Den här listan över de viktigaste ögonmakeupborstar kan hjälpa dig mycket med DIY ögonmakeup!

  • Fluffig ögonskuggborste– Det här är borsten som gör att du kan tappa din mediumskugga färg på ögonlocken. Det fungerar också som en nödblandningsborste!
  • Blandningsborste– Hårda linjer ser inte bra ut och det är en utmaning även för professionella ögonmakeupartister att blanda dessa linjer perfekt. En blandningsborste kan hjälpa dig att göra underverk.
  • Rynkborste Kinkområdet är smalt, så det krävs en kinkborste med en smalare spets för att sätta in mörkare ögonskuggfärger i den.
  • Vinklad eyelinerborste-De plana och fina kontaktpunkterna och borstens vinklade kant hjälper till att applicera flytande eller krämfärgad eyeliner och skapa fantastiska vingar.
  • Ögonbrynsspoolie– Att försumma ögonbrynen rekommenderas inte! En ögonbrynsspoolie hjälper till att tämja ögonbrynhåren och få dem att se fylliga ut! Det fördubblas också för att finjustera dina fransar efter applicering av mascara.

Utan vidare ado, kolla in dessa ögonmakeupidéer i galleriet, tillsammans med några otroliga handledning och en fantastisk detaljerad bild av de yttre ögondelarna för att ge dig en tydligare bild av vad du ska applicera var!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...