Home / mode / Dragon Tattoo Idéer

Dragon Tattoo Idéer

Dragon Tattoo Idéer

Dragon tatuering idéer överlämnades från japansk kultur och har sedan fångat kvinnors hjärtan på grund av deras symboliska betydelse och unika mönster. Vi har listat alla de iögonfallande kvinnliga draken tatueringsdesignerna så att du kan få lite inspiration. Alla designidéer som nämns här bör vara kraftfulla och djärva.

Fortsätt rulla för de senaste drakttatueringdesignerna för dina händer, ben och rygg.

Dragon tatuering mening och trenddesigner

Drakar har alltid ansetts vara en stark mytisk varelse. Men med tiden började människor associera drakar som en symbol för skydd mot ondska. Drakar är vördade som andliga i japansk litteratur.

Många väljer att bli färgade med japanska drakttatueringar för att representera sin ambitiösa anda och också för att symbolisera det kinesiska stjärntecknet. Du kan välja en svart japansk drake för att kanalisera din förvärvade visdom i livet och din fria ande.

Den dramatiska Classic Dragon Tattoo har eld, vingar, klor och vågar och ser fantastiskt ut både som ett uttalande och som en symbol för livet. Kom ihåg att få kinesiska dragetatueringar för din arm, som inkluderar en långsträckt och smal kropp och fiskliknande skalor för att representera adeln.

Exklusivt djärvt Dragon tatuering idéer

  • Om du har förblivit en hård fan av Dragon Ball Z, kommer Dragon Ball-tatueringen att fånga din uppmärksamhet med sina ljusa apelsiner och röda.
  • Överväg att få ett detaljerat och iögonfallande drakatatueringskal i ekologiska, Japan- och Kina-inspirerade drakedesigner som kompletterar krökningen och strukturen i dina ärmmuskler.
  • Välj en Dragon Thaling Fire-tatuering på ryggen för att uttrycka ditt självförtroende och självförtroende i livet.

Drake tatuering idéer är väl värda att få bläck för för överflödet av symboliska betydelser de bär och ger dig tur. Kolla in vårt galleri nedan för att se mer av sådana fantastiska dragetatueringar på armar, ben, tigrar, rygg och händer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...