Home / mode / DIY Halsband handledning

DIY Halsband handledning

DIY Halsband handledning

Halsbandet är ett grundläggande smycke som spelar en nyckelroll för att dekorera olika klädesplagg och kläder. Ta fram den feminina naden i dig med ett uttalande DIY-halsband. Du kan använda nästan vad som helst för att göra ditt halsband. Kolla in våra självstudier om DIY-halsband för fler idéer om hur man gör ett trendigt DIY-halsbandsmycke. Du kan använda lera, pärlor, spetsar, popsicle, tyg, träpärlor, pom-poms eller till och med små keramiska plattor för att göra ett unikt DIY haklappshalsband med hjälp av kreativitet och enkla handledning. Kolla in våra kreativa idéer för att skapa unika och enkla DIY-halsband att ge bort som julklappar eller Thanksgiving-gåvor. Sök i vårt bildgalleri för nya och innovativa idéer.

DIY halsband som är lätta att göra

  • Tubulär snygg glitterhalsband: Allt du behöver är glitter, kabeländar och plastslangar för att skapa ett peppy rörformigt halsband. Det kan vara ett perfekt smycke för tonårsflickor. Koppla ihop den med långa örhängen för att få fram oomfaktorn.
  • Träpärlhalsband: Stärka ditt stilspel med ett elegant, färgat pärlhalsband i trä. Använd vinklade mönster och olika storlekar av pärlor för att skapa en meningsfull träkedja.
  • Pom pom halsband: Pompons kan lägga till rätt mängd pizza i ditt utseende när de paras ihop med de mest lämpliga materialen.
  • Tofs halsband: Öka din glamorösa kvot i ett snyggt tofshalsband av kedja, sladdändar och mocka. Använd den med ett par bohoörhängen för ett boho-chic utseende.
  • Band och kedjemedley: Uppgradera ditt modespel genom att skapa ett färgstarkt halsband med färgglada band och kedjor.
  • Mässing DIY-halsband: Gör en mässingskedja på nolltid. Du kan också prova loopmetoden med duschdraperier, brickor och nyckelringar.

Smickrande DIY-halsband för mamma

  • Geometriska kakelhalsband: Slå upp ett prickigt DIY-halsband för att ge din mamma keramiska plattor till jul.
  • Träsladd DIY halsband: Ta ditt modespel till nästa nivå med en enkel att redigera och elegant strängkedja.
  • Flätat halsband:Skapa ett fashionabelt halsband genom att fläta tyget. Få inspiration från handledningarna som publiceras i galleriet nedan.

Du kan göra en uttalande kedja och göra en kantig uttalande med dessa exklusiva DIY halsband idéer. Du kan även läsa självstudierna för DIY halsband och örhängen.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...