Home / mode / DIY Halloween kostymidéer

DIY Halloween kostymidéer

DIY Halloween kostymidéer

Letar du efter innovativa, roliga och lätta att göra DIY Halloween kostymer? Du är på rätt plats. Halloween är festivalen som firas till ära för den döda helgonet. Människor visar sin kreativitet under Halloween-fester genom att ta på sig läskiga kläder och blodig smink. Här är några fantastiska hemgjorda Halloween-kostymidéer för par, vuxna och tonåringar som du kan piska upp under den elfte timmen och ändå vara en symbol för en fest. Kolla in de fantastiska Halloween-kostymidéerna för högskolebesökare och vänner.

Söta DIY Halloween kostymer för vuxna

  • Upprullningsdocka: Förvandla dig till en lindningsdocka med en jätte kartongnyckel, höga lårstrumpor och ett band. Dessa populära baby doll-stil Halloween-kläder kan få dig att se ganska läskig ut beroende på din ansiktsmakeup.
  • Kreativ elefant: För att göra den här bedårande och innovativa Halloween-kostymen behöver du vakuumslang för bagageutrymmet, grått tyg och tråd för öronen, kalkonbaster för tänderna och strumpbyxor och en grå klänning.
  • Dödlig samurai: Du kan skapa en anmärkningsvärd samurai-kostym med gummiproppar och soptunnor och få huvudet att vända denna Halloween.

Sista minuten Halloween kostymer

  • Dunkin Donuts: Du kan klä dig ut som Dunkin Donuts på nolltid. Allt som krävs för denna lysande pardräkt är ett par baskettröjor och munkflottor.
  • Chic hawaiisk turist: Bär en stråhatt, hawaiisk skjorta och naturligtvis en kamera för att bära det trendiga turistutseendet.
  • Brödvinnare: Detta är en populär kläder för Halloween-festivalen bland ordspelälskare. Ta på dig en färgstark t-shirt och falsk medalj och bär en bröd. Du är redo för kostympartiet.
  • Limma flisen: Det här är en av de roligaste kostymerna för Halloween och det tar bara några minuter att slutföra ditt Halloween-utseende. Bär en gul t-shirt och tejpa en påse potatischips så är du klar.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...