Home / mode / DIY Halloween kostymer

DIY Halloween kostymer

DIY Halloween kostymer

Hemlagade DIY Halloween-kostymer kräver lite ansträngning eller tid att designa. De är söta och passar olika personers personlighet. Viktigast är att dessa dräkter är lätta att bära och ser snygga ut på ditt eget sätt. Använd de enkla sakerna som din garderob har och några små hantverksmaterial för att göra DIY-dräkter för hela din familj hemma. Du kan aldrig glömma den handgjorda Halloween-dräkten när du skapat den själv. Så, om du är en lat själ och vill ha några snabba kostymidéer, läs det här.

Fascinerande idéer för DIY Halloween kostymer för alla åldrar

  • Rosie Riveter: Kombinera din söta röda sjal med en cool denimdräkt som du har. Ikonen Rosie the Riveter återställs på nolltid.
  • Djävulens ägg: Denna kostymidé passar bäst för barn och damer. Ta en vit t-shirt som nästan varje garderob har och rita en gul cirkel i mitten. Ditt djävulska äggutseende är klart. Kombinera klädseln med djävulshorn.
  • Råndräkt: För att göra detta behöver du svarta byxor, svarta handskar, en randig T-shirt, en mask och en svart hatt. Detta är det enklaste och mest attraktiva utseendet man kan få.
  • DIY Galaxy Halloween kostym: Använd en svart kjol och topp för att skapa detta drömmande utseende. Med några glänsande julljus på din kjol kan du få det himmelska utseendet.
  • Tinker Bell Easy Halloween-kostym: Gör dig redo för en vacker havsgrön pastellklänning för fester eller speciella tillfällen. Kombinera den med älvvingar för att skapa en Disney-karaktär. Utseendet är bara lyckligt och bedårande för alla åldrar.

Bowling, Picasso-målningen och det levande ananasutseendet är några av de andra DIY Halloween-dräkterna som du enkelt kan göra hemma. Kolla in galleriet för många fler utseende. Lämna oss en kommentar och låt oss veta vilken du gillar bäst.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...