Home / mode / DIY Halloween kostymer

DIY Halloween kostymer

DIY Halloween kostymer testar inte bara din kreativitet, de är också extremt roliga. Perfekt för sista minuten planer eller när du är superbruten på grund av alla vuxna, DIY Halloween kostymidéer är också en bra idé att umgås med syskon och din betydande andra. Här är några superlätta och roliga DIY Halloween kostymidéer:

Ond vänskap

Twinning kan vara så roligt. Det kan vara din bästa vän eller syster. Att ha en riktig tvillingsyster gör det så mycket mer fascinerande. Lite smink och lite mat och så går det! Du är redo att döda som tvillingarna från The Shining eller Twins of Evil!

Bonnie och Clyde

Ta tillbaka 60- och 70-talet med din partner med det här stiliga utseendet genom att helt enkelt titta igenom dina föräldrar eller farföräldrar. Allt du behöver är en hatt, en tröja, en slags stickad kjol och en mycket lätt smink för Bonnies utseende. En chic bob skulle vara ett körsbär på toppen. Clydes utseende är ännu enklare när du behöver en gammal kostym och hatt. Par Halloween-dräkter är så enkla och snabba och ändå så eleganta.

Brittisk sångare

För en gångs skull skulle alla vara överens om att stiluttalandet från brittiska sångare definitivt är svartsjuk. För att återskapa Taylor Swift- eller Kelly Osbourne-utseendet behöver du bara en elegant knälång klänning, några behändiga händer för en perfekt vinge och en touch av rött läppstift för att komplettera utseendet. Det är enkelt, elegant och kreativt, och det kommer definitivt att vända huvudet.

Ung, dum, bröt

Det här är min personliga favorit eftersom den är så söt, enkel, billig och realistisk. En smutsig vit t-shirt ihop med bleka yogabyxor gör jobbet. En kopp ramen eller ett kartongskylt med en iögonfallande tonårscitat skulle vara pricken över i. Du skulle inte ens behöva spendera tid på smink och hår eftersom ju mer rörigt det blir desto bättre. DIY Halloween-kostymidéer för tonåringar fungerar också bra för vuxna.

Dessa var några av de enkla och unika DIY Halloween-kostymidéerna som du definitivt kan prova i år. Du kan kolla in olika andra karaktärer från populära skräckfilmer som Georgia från IT is Super Easy to Make eller kanske Daenerys från Game of Thrones som skulle behöva en lång klänning och några indiesmycken. Gör dina egna dräkter med grunderna från garderober och förråd och rock Halloween. Kolla in vårt galleri nedan för de bästa idéerna.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...