Home / mode / DIY Halloween kostymer

DIY Halloween kostymer

DIY Halloween kostymer

DIY Halloween-kostymer är perfekta för alla typer av Halloween-fester – från trick eller behandlingsfester till familjesammankomster. Alla våra sista minuten Halloween-kostymidéer för vuxna och barn kan enkelt göras av dig själv med vanliga kläder och enkla hantverk. De billiga och enkla Halloween-kostymerna är inspirerade av dina favorit-TV-stjärnor och perfekta publikdragare. Kolla in våra noggrant samlade idéer om Halloween-kostymidéer.

Instagram värdig Enkla dräkter med vanliga kläder

För en klänning som inte bara är enkel men också söt, sy Smarties-godis på din gamla jeans och du kan enkelt skapa Smarty Pants Halloween-dräkten. Du kan utnyttja ditt gamla tråkiga paraply genom att klippa det på mitten och fästa det i armarna på din svarta huvtröja med svarta säkerhetsnålar och skapa den mest unika Halloween-dräkten för bat. The Easy Statement Maker Sea Anemone Halloween-kostym är den enklaste Halloween-kostymidén att ta fram med uppblåsta långa rosa ballonger, rosa skjorta och några säkerhetsnålar.

Kombinera en skräddarsydd krage med din röda festklänning och röda läppstift för att återskapa Queen of Hearts Halloween-kostym inspirerad av Alice in Wonderland. Om du letar efter billiga och enkla idéer för vuxendräkter, välj herr Halloween-dräkt med svarta slipsar, kostymer och skyddsglasögon.

Ikonisk DIY Halloween kostymer

  • Lim bara kakor på en gammal klänning och mössa för en rolig Smart Cookie Halloween-kostym. Ta med en tallrik kex till festen om du vill vinna priset för bästa Halloween kostym.
  • Använd dina hantverksfärdigheter genom att försöka skapa Super Quilter Halloween-dräkten med dina bekväma dräkter.
  • Dra ut dina klassiska ensembler för att göra Farmer Halloween-kostymen själv, och genom att lägga till en ”USDA Organic” -knapp i din outfit är du säker på att du kommer att vinna perfektionists hjärtan.

DIY Halloween kostymer föredras att vara superlätta, bekväma och billiga. Fortsätt bläddra för att lära dig mer om de roliga, läskiga och enkla DIY-idéerna för kreativa Halloween-dräkter.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...