Home / mode / DIY ansiktsmasker

DIY ansiktsmasker

Dessa DIY-ansiktsmasker som vi har avrundat är vad experten rekommenderar för att vara otroligt enkla och effektiva. Tack vare COVID-19s globala låsning blir ansiktsmasker en viktig del. Med så mycket fokus på kol- och talgreglerande masker verkar dock de effektiva fuktgivande ansiktsmaskerna för din torra hud spela en mindre roll.

Verkligheten är dock att det finns en mängd DIY-ansiktsmasker med lager som passar alla hudtyper. Låt oss dyka in i det stora universum av hemlagade ansiktsmasker som används i stor utsträckning av kvinnor i alla åldrar.

Favorit Face Mask Expert DIY ansiktsmasker att tänka på

Förbered en hemlagad senapsmask om du letar efter ett stärkande ansiktshem för lugnande och stimulerad hud. Ta ut några ägg ur kylskåpet och skapa en ansiktsmask för ägg hemma för att fylla på fukten i din torra hud. Om du har fet hud kan du lägga till några droppar honung och citron i äggviten. För normal hud, använd dock hela ägget inklusive äggula.

Honung och citron är två fantastiska ingredienser som ofta används för att göra ansiktsmasker för glödande hud. Du kan betrakta den lugnande ansiktsmask gjord av avokado och havregryn som en idealisk lösning för dem med känslig hud. Havregryn sägs ta bort hudens rodnad medan avokado minskar inflammation i torr hud och återfuktar huden.

Billiga DIY-ansiktsmaskhandledning som du kan göra av naturliga ingredienser

  • Välj ansiktsmasken banan och yoghurt för att minska de fina linjerna i huden för en yngre hudfärg. Denna speciella ansiktsmask innehåller de åldrande egenskaperna hos vitamin E och C, följt av kalium från bananen.
  • Använd jordgubbens ansiktsmask för en djup avskalning och smidig, vacker hud.
  • Honungsmask är särskilt lämplig för att behandla mörka fläckar och ärr.

Ta dig tid att förbereda dessa DIY-ansiktsmasker för en hälsosam, fläckfri och vacker hud i dina drömmar. För mer DIY-ansiktsmaskarkidéer och DIY-ansiktsmaskhandledning, besök vårt galleri.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...