Home / kvinnors outfit / Dita Von Teese Underkläder

Dita Von Teese Underkläder

Dita Von Teese nee Heather Candy från West Department, Michigan, tillbringade sina stigande dagar i fascination av det klassiska underkläderna och Hollywood. Detta påverkade henne att förvandlas till en glamourdame och han eller hon gick senare över till en burlesk hjältinna och gjorde äntligen en klädsel med specialitet i underkläder.

 

Erkännande

 

Precis som hennes plaggserie förvärvades underkläderlanseringen mycket snyggt och skapade en intriger bland många människor. Hennes fascination för de klassiska klassiska typerna kom hit genom tydligt i hennes underklädesortiment. Varje gång en helt ny linje lanseras, finns det entusiastiska utvärderingar och erkännandet av denna modell skjuter ordentligt via taket.

 

alternativ

 

Dita Von Teeses sortiment kännetecknas av grundläggande mode och panache. Medan den behåller glamourkvoten, kompromissar den inte med tröstfasetten. Även gossamer-sortimentet kan vara väldigt bekvämt. Underklädeslinjen fick dessutom varje dag sätta på sig brassier vilket verkar vara och känns bekväm att sätta på medan man tar fram det allra bästa i dig. Hennes sortiment av plagg och underkläder kännetecknas av detaljerna som quiltning i dem. Quiltning är en attributfunktion hos klassiska plagg. Hennes skapelser är fantastiskt sensuella och engagerande som lovar att placera ”oomph” anser dig.

 

Samarbete

 

Sensualitetsgudinnan samarbetade med den internationellt erkända underklädemodellen ”Wonderbra” och skapade en underkläderlinje unik för dem. Hennes skapelser för Wonderbra förkroppsligar sensuella spetsskapningar, leopardtryck och satin- och spetsverk – allt extra intressant än tvärtom.

Dita Von Teese designar underkläder för alla storlekar
INTRODUKTION AV DITA VON TEESE LINGERIE |  Porte-à-V
Dita Von Teese presenterar sin senaste underklädesamling
Underkläderns nya drottning ?: Dita von Teese Underkläder Vår / sommar 20
Dita Von Teese Lingerie is Back in Town - Lingerie Briefs ~ av.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...