Home / mode / Disney Princess Halloween kostymer

Disney Princess Halloween kostymer

Disney Princess Halloween kostymer

Disney Princess Halloween-dräkter har länge varit mycket efterfrågade. Men idag vill små flickor inte gå igenom de tråkiga dräkterna längre. Du vill ha något nytt med en twist. Överraska den lilla prinsessan i år med en ny prinsessadräkt och gör den till något mycket speciellt för henne.

New Age Disney Princess Halloween kostymer

  • Merida: Hon är en respektabel krigareprinsessa och varje liten flicka borde se upp till henne. Som en bra förälder måste du uppmuntra varje barn att vara modig. Så Merida är alltid ett bra val. Din gröna klänning är lätt att göra. Och en röd peruk är allt du behöver för att slutföra utseendet.
  • Mulan: Hon är en annan modig krigareprinsessa som förtjänar erkännande och applåder. Hon har många kostymer som hon bär under animationsfilmen. Din träningsdräkt är dock den enklaste att återskapa. Följ ditt gråa rep med grå leggings och svarta lägenheter. Bär också vita knestrumpor för att komplettera utseendet med en bulle ovanpå huvudet.
  • Elsa: Hon är ett av de senaste tillskotten till Disney Princess Halloween kostymkollektion. Du behöver en vacker blå klänning för den här och en blond peruk för att avsluta dräkten. Människor kommer definitivt att älska den här dräkten och den lilla flickan kommer att vara en favorit bland sina vänner.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...