Home / mode / Disney Makeup Idéer

Disney Makeup Idéer

Disney Makeup Idéer

Disney makeup-idéer kan förvandla ditt utseende till din favorit Disney-karaktär. Listan över enkla Disney-makeup-utseende som vi har sammanställt här kan uppnås av makeupentusiaster såväl som nybörjare med samma ess. Alla smink söker Disney-karaktärer som vi har tagit med dig kommer från scheman för expert makeupartister och Pinterest.

Från ömma prinsessor till läskiga spöken, vi har fått det bästa av alla Disney-sminkidéer här.

Smink ser ut med Disney-motiv

Med kroppsfärg, brun eyeliner, smink, en ljusgul skjorta, vävd hatt, röda hängslen och en mörkblå fluga, kan det vara otroligt enkelt att förvandlas till en bedårande Pinocchio. När du gör dig redo för en fest, kan du måla ditt ansikte för att återskapa utseendet på Magic Mirror. Se vansinnigt söt ut när du förvandlas till Belle av din favoritskönhet och odjuret med livlig ögonskugga, djärvt rodnadspulver och ansiktsmarkörer.

Sätt på en grafisk tee på skalle och bära en prickig choker för att skapa Toy Storys Sid-look. Använd dina Mickey Ears tillsammans med en matt läppstift och rosa ögonskugga för att skapa den bästa Disney-sminken.

Disney makeup idéer dessa är lätta att dra av

  • Genom att applicera en blå kroppsfärg på dina axlar och ansikte, blå läppstift, matchande ögonskugga och bevingad eyeliner kan du uppnå Hades by Hercules utseende.
  • Förvandla till den onda Shego och komplettera det Disney-inspirerade makeup-utseendet med grön och svart kroppsfärg.
  • Genom att täcka dig från topp till tå i blå färg och bära en persikafärgad läppstift på näsan och läpparna och två flätor kan du enkelt förvandla dig från Disneys avatarer till Neytiri.

Samlingen av Disney-sminkidéer som visas här är perfekt för din Halloween-fest och för att få dig att se annorlunda ut än publiken. Utforska galleriet nedan för ett dussin fler idéer om Disneys sminktrender.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...