Home / mode / Disney-inspirerade DIY Halloween-kostymer

Disney-inspirerade DIY Halloween-kostymer

Dessa Disney-inspirerade DIY Halloween-kostymer har ett alternativ för alla åldrar. Vi har sammanställt alla unika sista minuten enkla Disney-kostymidéer för pojkar och flickor för att omfamna sin kärlek till Disney. Det bästa med dessa hemlagade Disney-dräkter är att de kan göras med vanliga kläder i din garderob. Om tankar om vad du skulle ha på Halloween-fester höll dig vaken har vi täckt dig av de mest unika Disney-dräkterna.

Läs vidare för några kreativa DIY Disney-dräkter för pojkar och flickor.

Disney-inspirerade DIY Halloween-kostymer

Darla från ’Finding Nemo’ är en av Disneys mest älskade karaktärer vars utseende är lätt att upprepa med en rock-and-roll t-shirt och en falsk guldfisk i fickan. Svep bara som en Disney-karaktär, svep den mörklila läppfärgen och släng den över din fuskpäls för att kopiera Sulleys utseende från Monsters, Inc och ta av dig den enklaste sista minuten DIY-kostymen. Du kan klä dig i en hel kastanj och duplicera Mary Poppins från Mary Poppins Returns genom att lägga till en flugghatt och handskar.

Elsa och Anna är verkligen alla flickors favoriter, oavsett ålder. Hylla det legendariska paret genom att glida in i en bländande golvlång paljettklänning eller återanvända din balklänning från förra året. Varför nöja sig med att bära öronhårbandet för avslappnad användning när du kan använda det igen och para ihop det med en söt prickklänning för en enkel DIY-vuxen Disney-kostym?

De mest populära Disney-dräkterna

  • Parr-familjen från den berömda Incredibles-2 är en enkel Disney-kostym för pojkar och flickor. Kostymidén är en enorm hit, särskilt i en stor grupp. För dem som inte vill göra hela dräkten själva kan du bara gå till en röd bodysuit.
  • Få inspiration från Lilo och Stitch och hjälp din bästa vän att klä sig i dessa söta animerade BFF: er. Det är en av de bästa idéerna när man tänker på hur man klär sig ut som Disney-karaktärer med vanliga kläder. Gör bara en huvudkrona, hulakjol och ett par suddiga blå öron för utseendet.

Dessa Disney-inspirerade DIY Halloween-dräkter är perfekta för ditt gäng att rocka Festival of Terror. Upptäck fler DIY Disney Halloween-kostymidéer för vuxna och barn i galleriet nedan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...