Home / kvinnors outfit / Diskett solhatt

Diskett solhatt

Att bära en diskett solhatt på de tillfällen då solen skiner skinande på himlen kan vara mycket avgörande. Solens extremt violetta strålar är farliga för dina porer och hud, särskilt ditt ansikte, som i huvudsak är den mest känsliga och känsliga delen av din kropp. Diskettfasetten säkerställer att inga solstrålar direkt träffar ditt ansikte och att du också får full säkerhet från solen när du använder dessa hattar.

 

Förutom att ge dig full säkerhet från solenergi, är dessa hattar dessutom ett sublimt huvudutrustning för damer. De är på modet och bär den ger din persona och accenterar dig. Disketten på platsen där den räddar ditt ansikte från att bli bränd av solen ger dig ett trendigt utseende. Du kanske tänker på de raka fälghattarna i ditt ansikte; de ser inte lika fashionabla och fashionabla ut som de här floppysidiga hattarna gör. Storslagenhet är i kurvor!

 

En floppy solhatt med accentuerande detaljer är mild. Damer som tycker om kvinnliga typer av sitt utseende söker hattar med en blomma eller rosett. De visas rättvist på dem och deras alternativ blir extra enastående med dessa hattar.

 

Din avdelningsklänning bör ha ett par av dessa hattar eftersom de gör ditt val att gå in i typen bredare. En upphandlingsresa på en solig eftermiddag eller en picknick på stranden vill att du ska ta på dig en gigantisk kantad hatt med floppiga sidor för att skydda ditt ansikte och kan också vara hår från de grymma solstrålarna.

Sommar Elegant Derby Big Super Wide Brim 8 "Brim Floppy Sun Hat.
Floppy Brimmed Sun Hat - Grace Callie Desig
Jonathan Adler Floppy Straw Sun Hat |  Sommarhattar, floppiga solhattar.
Sommar Elegant Derby Big Super Wide Brim 8 "Brim Floppy Sun Beach.
Floppy Straw Sun Hat: Amazon.c

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...