Home / heminredning / Designa handfat och fåfängor

Designa handfat och fåfängor

Tvättställ och fåfänga – I badrummet tvättar vi bort dagens bekymmer. Nästa morgon börjar vi polera sömnen igen. Däremellan tillbringar vi ett besök efter träning innan vi går ut eller bara på en ledig dag när det är mer tid att koppla av. Kort sagt, badrummet är en plats för lugn och produktivitet samtidigt. Det finns inget sådant som ett perfekt badrum, det skiljer sig från person till person.

Där det finns utrymme för minimalism bör vi använda den. Med denna design har designern åtagit sig att utveckla ett handfat som perfekt fångar denna lugn. Finns som separat modell och i par. Det fina med dessa handfat är den enkelhet de är gjorda av. Som om vi kunde plocka upp och flytta ett handfat när som helst. Där den genomsnittliga diskbänken ser massiv och orörlig ut, ser dessa handfat lättfotade ut.

En vacker design, graciös och lite feminin. En gammal trätunna får ett nytt liv som en diskbänk och en som också ser bra ut. Perfekt för vintagehem där kreativitet och återanvändning firar det bästa. Tunnan är rund, vilket gör den ganska flexibel när det gäller placering. Den kan placeras antingen i ett hörn eller var som helst i mitten av rummet.

Små idéer om fåfänga för badrum | Små badrumsfängelser, litet utrymme.
Samtida master badrum Tryck på länken nu för att se var.
Idéer för dubbla badrums fåfängesdesigner - Har du tänkt på en.
Hur man väljer en badrumsvan

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...