Home / mode / Design för Glitter Nails

Design för Glitter Nails

Design för Glitter Nails

Jultiden är precis runt hörnet. Om du har slut på unika glittermanikyridéer, kolla in våra uppmärksammande glitterdesignidéer här. Från graffiti-naglar till matta nageldesigner, du kan hitta ett stort utbud av glitterspik-idéer här. Inget annat kan förtrolla dina naglar som glitter. Så lägg bara till ett streck glitter för att få dina naglar att se wow.

Trendiga glitterspikdesignidéer som du inte kan sluta beundra

  • Bli rosa: Visa snygga rosa glitterspikar med negativt utrymme för att ge din kant en extra kant. Bare naglar tillsammans med rosa skimmer är bara den perfekta julspikkonsten för den kommande festivalsäsongen.
  • Gradient naglar:Har du någonsin tänkt på att prova glittergradientspikarna? Det är mycket lättare än du tror. Det enda tricket för att få en felfri glittergradienteffekt är att använda glitterlack istället för att strö glitter på vått nagellack
  • Luxe Bourgogne och Silver: Ingenting kan ge julstämningen bättre än silverglitterglitter julspikar ihop med en rik vinröd nyans.
  • Roliga guldglitterspikar:Prova denna roliga DIY glitter nagelkonst genom att måla alla dina naglar med guldglitter och göra glada ansikten på vissa och rynka pannan på de andra.
  • Strö snö: Ge dina naglar ett friskt, vinterigt snöigt utseende med silver- och guldfolier. Använd silver- och guldfolien för baslacken och bygg upp lager på fingertopparna för att skapa spridningseffekten.

Sparkling New Years Eve spikdesign

  • Snygg manikyr med guld- och svarta naglar:Spika ditt uttalande i vinterstil med guldspetsad svart nagelkonstdesign.
  • Stjärnklar natt: Försköna svartmålade naglar med guldstjärnor för en perfekt nyårsfest.
  • Diamond Luxe: Ge diamantdesignen en twist genom att ta bort en diamantformad del från mitten av din guldfärgade spik.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...