Home / mode / Dekorativa Boho-halsband

Dekorativa Boho-halsband

Boho-halsband är på mode nu. Ordet boho härstammar från termen ”bohemisk”, vilket betyder konstnärlig, okonventionell och friluftslig. Naturliga, jordnära nyanser, hängande charmar, flytande tyger, fransar och tofsar är nyckelelementen i den bohemiska stilen.

Hur bär jag boho-halsband?

  • Nyckfull stil: Fransar är en viktig del av en boho chic stil. Du kan använda fransar för att komplettera kanterna på dina smycken eller kläder. Du kan bära ett fransigt boho-halsband med en sten i mitten med eleganta eller avslappnade kläder. Kantarna i halsbandet är vanligtvis gjorda av läder eller mocka för att lägga pizzazz till din stil.
  • Romantisk stil: För en bohemisk-romantisk look, gå till den skiktade känsliga halsbandstilen. Ett boho-lager i halsband gör att du kan kombinera en rad turcharme och hängen för att visa den romantiska i dig. Bär ett långt tjockt kedjahalsband med en kort känslig för att ge dig den hopplöst romantiska looken.
  • Strandstil: Om du vill ha ett boho-inspirerat strandutseende, välj en iögonfallande musselmocka gjord av silverhängen. I kombination med en trendig virkad boho-bikini ger skalkragen ett elegant utseende.
  • Gypsy stil: Ta boho-vibe till din garderob genom att para ihop ett förföriskt zigenarsnackhalsband med en blommig zigenaroutfit.
  • Hippiestil: Kombinera din kofta eller din flytande kimono med ett trendigt hippiehalsband. För hippie-looken, kombinera en rad jordfärgade halsband med tofsar, djurmärken, fjädrar och pärlor.

Välj ett boho-halsband för att komplimangera din stil

När det gäller att visa upp den bohemiska atmosfären kan du para tjocka, glatt präglade halsband med tryckta halsdukar och metallarmband. Kombinera lika mycket som tjocka stenar, metaller och naturligt tryckta tyger för att tillfredsställa din eldiga bohemiska passion. Gör ett djärvt modeuttalande med ett funky bohemiskt halsband och livligt tryckt plagg och komplettera din personlighet och stil.

Experimentera med tjocka boho-halsband och optimistiska, livfulla klänningar för att hitta den boho-chic stil som passar dig bäst.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...