Home / mode / Dashing Slouch stövlar

Dashing Slouch stövlar

Dashing Slouch stövlar

Slouch stövlar är modestövlar som har ett universellt tilltal. Slouch-stövlarna med klackar eller slouch-bootsna i mocka får dig att se enkelt på modet. Dessa 80-inspirerade stövlar kan kombineras med vilken outfit som helst. De avslappnade stövlarna ger bäraren ett avslappnat utseende och får dem att se snygga ut i alla kläder de bär. Det finns många typer av slumriga tossor, och du bör välja en som passar dina preferenser, kroppsbyggnad och klädsel. Här är förslag på hur man bär slouch stövlar med olika kläder.

Olika typer av slouch stövlar

  • Cowboy: Dessa typer av stövlar kan kombineras med denim leggings och korta shorts för en elegant sommar- eller vårlook.
  • Mockasin:Detta är en trendig version av de slumriga stövlarna som ger boho chic stil.
  • Eleganta stövlar: Det här är de stiliga stövlarna som kan hjälpa dig att se elegant ut.

Sätt att bära avslappnade stövlar

  • Slouch stövlarna är perfekta för de med en triangulär, inverterad äppleform eller för de med en tung överkropp. Detaljerna i strassstövlar med strass drar uppmärksamheten bort från kroppens övre del. Tricket är att bära dessa stövlar med en tung topp eller en överdimensionerad tröja.
  • För dem med breda eller muskulösa kalvar, välj ett par slouch ankelstövlar som sträcker sig bortom mitten av kalven. Detta ger en illusion av smala och längre ben. Kombinera det med en skiftklänning.
  • Om du har på dig släta strumpbyxor med kjol, kort festklänning eller shorts, kom ihåg att hålla klädens fåll över knäet. Om fållen slutar under knäet kommer du att se kortbent.

Det här är knep för att bära ett par släta stövlar i stil under höst- och vintermånaderna.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...