Home / mode / Cutesy Holiday Nails

Cutesy Holiday Nails

Cutesy Holiday Nails

Gör ditt festliga utseende med glittrande julspikar. Oavsett om det är jul, tacksägelse eller sommarlov, hittar du alla typer av semester nagelkonst på vår blogg. Från rödbruna höstlöv till rutiga mönster till tranbärsformer, du kan prova alla typer av nagelspårkonst här. Prova alla typer av nagelkonst för julhelgen den här säsongen. Gå igenom vårt magiska galleri för att hitta fantastiska idéer om strandsemester, resor och vintersemester. Kolla in svarta nagelkonstdesigner här.

Snygga nagelkonstidéer för påskhelgen som matchar den festliga stämningen

  • Ganska blommiga accenter: Uppmärksamma dina naglar genom att måla blommor på en eller två av dina naglar och måla resten en svartvit nyans. Använd en blank silverlack på fingertopparna för en förbättrad effekt. Detta är en underbar vårnagelkonstidé.
  • Speckled Egg Mani: Spara fingrarna på dina fingrar i en oval form så att de ser ut som ägg. Måla var och en av naglarna en peppy nyans och avsluta mani med svarta fläckar.

Fantastisk Thanksgiving Holiday Nail Art som skulle passera för dig

  • Plädda vibbar: För att återskapa feststämningen i Thanksgiving måste du ha ditt hus klädd i pläd. Från bordslöpare, bordsmattor, stolskydd och kuddar kan du använda pläd i olika textilier. Så varför inte flagga det på naglarna också? Efterlikna rutan på din mani för att fira Thanksgiving-andan.
  • Höstliga accenter: Thanksgiving firas under höstsäsongen, när vackra höstlöv finns överallt. Fira julen med optimistiska bladmönster på naglarna.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...