Home / mode / Crazy Spider Bites Piercingar

Crazy Spider Bites Piercingar

Crazy Spider Bites Piercingar

Spindelbitspiercing är en ovanlig typ av läpppiercing där två piercingar visas på läpparna. Piercingarna görs på ett sådant sätt att de imiterar en spindelbett på huden. Smyckena som används för denna typ av piercing kallas ”labret” eftersom piercing utförs i labrumområdet. Det är en ovanlig typ av ansiktspiercing. Läkningstiden för sådana piercingar beror på bärarens helande förmåga. Kostnaden för sådana piercingar beror på materialet i piercingsmyckena, piercingartistens upplevelse, skatter i området där de utförs och eftervårdskostnader.

Spindel biter piercing mening

”Spider bite piercing” är två separata piercingar. Dessa piercingar placeras sida vid sida på bärarens underläpp. Ibland görs piercing nära läppens hörn. Ibland görs piercing på båda sidor av läpparna, en till vänster och den andra till höger, för att slutföra en uppsättning. ”Spindelbitspiercing” kallas populärt som en dubbel ”läpppiercing” eftersom den används för två piercingar.

Oavsett om du gör det på över- eller underläppen beror på ditt val. Piercing av underläppen är dock vanligare än överläppen. Namnet ”spindelbitspiercing” kom från hur det ser ut, det vill säga som en spindelbett. Detta är en sällsynt typ av piercing jämfört med många vanliga piercingidéer.

Fashionabla spindelbett genomträngande smyckeidéer

De som bär denna typ av piercing föredrar att använda nitar framför ringar för ett mer riktigt “spindelbett” i ansiktet. Ett antal smycken används för dessa piercingar från spindelbett, från cirkulära hantlar till korsade smycken, böjda hantlar till en smyckad labret och böjd labret tillverkad av titan, guld eller silver. Denna piercing passar bra med Halloween-tillbehör.

Tips för att undvika komplikationer efter piercing

  • Undvik frysta livsmedel som yoghurt och glass.
  • Undvik alkohol och rökning.
  • Undvik kryddig mat.
  • Ta vitamin B innan du gör piercing.

Skapa ett enastående utseende med denna djärva spindelbitspiercing. Galleriet här är en sammanfattning av idéerna som har samlats åt dig så att du vet vilken som passar dig bäst.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...