Home / mode / Crazy Harry Potter Tatueringar

Crazy Harry Potter Tatueringar

Crazy Harry Potter Tatueringar

Att ha en tatuering på din kropp är nu en självklarhet och många tar steget. Att ha Harry Potter tatueringar på händerna är ett utmärkt sätt att visa din kärlek till bokserien. Det finns två sätt att få tatueringen färgad. Ett alternativ är att bläcka en tatuering som är lätt att upptäcka och det andra alternativet är att bläcka subtila Harry Potter-tatueringar som bara hårda fans kommer att känna igen. Att ha ett subtilt ämne är alltid mer spännande än ett självklart. Här är en sammanställning av en av de bästa Harry Potter-tatueringsdesignerna som skulle inspirera dig att applicera dem på din kropp.

Freaky Harry Potter tatueringar

  • För de hårda Dobby-fansen: Vem beundrar inte den konstiga lilla husälven Dobby? Du kan visa din beundran för den lilla husälven genom att få denna tatuering färgad på armen.
  • För Dumbledore-fansen: Istället för en bild av den bedårande rektorn kan du få ”Dumbledore-citat” skrivna på din hand.
  • Betesmark och flygbil: Låt denna funky tatuering appliceras på din inre arm för att visa din oundvikliga beundran för Harry Potter-serien.
  • Ungerskt horn svans: Få denna kantiga tatuering på din arm, en klassisk blandning av foton som ivriga Harry Potter-fans skulle beundra.

Subtila Harry Potter tillfälliga tatueringar för Potter huvuden

  • Favoritformulär: Det här kanske inte är en uppenbar Harry Potter-tatuering, men hårda fans skulle upptäcka det på nolltid. Det är en bra idé att sätta magi på din kropp. Här har Harry Potter tatueringsälskaren skrivit trollformlerna ’Nox’ och ’Lumos’ på hennes kropp.
  • Dryckesflaska: Den här subtila Harry Potter-tatueringsdesignen är verkligen inte för den avslappnade tittaren. Även om många tittare inte förstår att Harry Potter-fansen skulle älska tanken på ”Felix Felicis” flytande dryck för Molly.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...