Home / mode / Constellation Piercing

Constellation Piercing

Constellation Piercing

Nästa favorit som tusenåringar har efter att ha fått sina regelbundna horoskopnyheter är konstellationspiercing. Piercingar i konstellationenI motsats till de vanliga astronomiska rötterna som trenden fick sitt namn från, är flera piercingar mer än tre i flera nyckfulla former och mönster på örat.

Trenden har lämnats i årtionden och är särskilt populär i delstaten. Det var först 2016 som Constellation piercing Trenden växte i popularitet och kallades anpassad piercing med en kombination av stjärnklara termer.

Fint Piercingar i konstellationen som tar internet med storm

Ta en piercingplacering med hög och låg lob och blanda dem sömlöst genom att förankra dem med ett par matchande ringar. Du kan välja att lägga dina nästa smycken på snäckskalet för ett oväntat utseende. Om du befinner dig i konstellationstrenden just nu kan du börja med en stud-trio på örsnibben.

Det är kanske det enklaste och snabbaste sättet att få din första piercing till liv. Anpassade konstellationspiercing Det behöver inte nödvändigtvis handla om flera nya piercingar. Du kan komma i kontakt med det Constellation öronpiercing nära mig Så att de kan titta på hela örat, byta ut de gamla örhängen och lägga till några hål för bästa utseende.

Constellation piercingar för en oomph faktor

  • Om du redan har genomborrat hela örsnibben kan du lägga till en infinity-ring i tornet för att få ett dramatiskt utseende.
  • Välj orbital piercingar för ett nyckfullt tillskott och kontrast till dina lobpiercing och tragus.
  • Välj flera kärlekspiercings för en edgy trend.
  • Om broskpiercing inte är din grej, kan du alltid leta efter en rad piercingar som går från den lägsta delen av din lob till din mussla.

Piercingar i konstellationen är en av årets största trender som du kan slå på några minuter. Till Stjärnbildspiercing, väder och andra horoskop finns i galleriet nedan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...