Home / kvinnors outfit / Columbia skor

Columbia skor

Introduktion

 

Columbia sneakers förvandlas till de mest bekväma sneakersna du kommer att upptäcka där för närvarande. Detta har gjorts genomförbart på grund av tillverkningen några år inom klädhandel, en resa som började sätta igen 1937 när Paul och Marie Lamfrom (hans make) flydde från Nazityskland för att bosätta sig i bosätta sig i Portland, Washington County, den plats de köpte ett Portland-hattfördelningsföretag. Det är företaget som växte till att utvecklas till Columbia Hat Firm och i slutändan Columbia Sportswear Firm, en organisation som dessutom tillverkar olika ytterkläder tillsammans med jackor.

 

Skor

 

Columbia Sportswear Firm tillverkar olika varianter av sneakers för varje dam och herre. De omfamnar bland annat bergsklättringsskor, informella sneakers, bergsklättringsskor och stigskor. Företaget distribuerar sin modell av sneakers till över 70 länder på planeten via över 10 000 återförsäljare. Det är tillsammans med sin personliga butikskedja som Portland-återförsäljaren i Oregon sticker ut.

 

Columbia sneakers är vanligtvis inte bara tillgängliga i kroppsbutiker över hela världen. De är en typisk egenskap i massor av online-skorbutiker. Företagets sneakers uppskattas till stor del på grund av deras tröst, robusthet och prisvärda värde.

 

Företaget har för närvarande sitt huvudkontor i Cedar Mill i Oregon. Sedan dess institution förvärvade olika företag tillsammans med Sorel Company 2000, Mountain Hardwear 2003, Pacific Path och Montrail bland olika företag. Företaget rapporteras ha ett börsvärde på runt 4 miljarder dollar, varav en enorm andel tillskrivs försäljningen av sina sneakers.

Amazon.com |  Columbia Redmond Waterproof Low Vandringssko för män.
Columbia Hammond Shoes - Herr |  REI Outl
Amazon.com |  Columbia Granite Ridge Mid Waterproof Boot herr.
Amazon.com |  Columbia Youth Redmond vattentät vandringssko.
Columbia skor för män: Amazon.c

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...