Home / mode / Chignon frisyr

Chignon frisyr

Chignon frisyr

Chignon-frisyrer har många variationer och idag finns det många härliga tillägg till denna klassiska chignon-frisyr som får ditt hår att se ännu vackrare ut. Denna eleganta franska bulle tar bara en kam och sex bobbypinnar för att skapa magi! Perfekt för en avslappnad look men också för romantiska datum, om du kan få det rätt, prova den här frisyren med lätthet.

Chignon vriden med en båge:

Fläta den med en rosett så att håret ser snyggt och vackert ut. Denna typ av flätad chignon gör underverk på långa och låga chignoner. Du kan också lägga till en fin elegant rosett i din klänning för sidchignonfrisyrer, eftersom dessa frisyrer är lätta att underhålla också.

För en rörig chignonbulle, gå till:

Chignon rullar är alla raseri nu. Om du föredrar ett avslappnat men ändå elegant utseende är en rörig chignonbulle vägen att gå. Denna formel fungerar också för franska chignonbullar.

Side Swoop Chignon frisyrer::

Denna idé är bäst för chignon för fint hår. Om du har friskt hår som är glänsande, var inte rädd för att flagga det. Detta är en av de mest eftertraktade chignon frisyrer för bröllop också. Du kan också välja en asymmetrisk chignon om du vill prova något nytt.

Chignon frisyr för kort hår:

Gör en smidig rulle om du har kort hår. Använd massor av serum och pennor för att hålla den snygga rullen på plats. Du kan också använda hårspray för att lösa korta hårproblem. Om möjligt, prova en liten sidoknop om du vill prova något nytt i chignon-frisyrer.

Om du är imponerad av dessa idéer, kolla in galleriet nedan för de bästa chignonbullarna med steg-för-steg-chignonhårhandledning, samt snyggare men underbara idéer för chignonfrisyrer och chignonfrisyrer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...