Home / mode / Chic turkos smycken design

Chic turkos smycken design

Chic turkos smycken design

Turkos är en så vacker och mjuk färg och naturligtvis är det modet för kostymsmycken idag. Färgen misslyckas aldrig oavsett vilken typ av klänning du har på dig. Indianerna betraktade den blå stenen som en ”sky-fallen sten”. Den smälter sömlöst in i olika klädesplagg och visar ett elegant utseende. Om du är en modefreak och aldrig har provat turkossten smycken, missa inte det viktigaste.

turkos Långa halsband för festkläder

  • Kombinera ditt glittrande turkosa halsband med en festdräkt. Gå efter mörka klänningar för att förbättra den subtila nyansen av de turkosa pärlorna.
  • Turkos halsband passar också bra med kvällskläder. En enkel minimalistisk turkos hänge skulle inte vara en överdrift för kontorsdräkt.

turkos Örhängen

  • Dra upp håret i en bulle eller lugg och flagga dessa turkosa örhängen. Gula, ljusrosa och lila klänningar är de bästa kontrastparen med turkosa örhängen.
  • Stjärnformade, ringar och drömfångare är de senaste trenderna i stil med örhängen. Dessa är dock tunga smycken som inte kan sättas på på vanliga dagar. Välj blommiga nitar av turkosa pärlor för normalt bruk.

Turkosfärgad tiara

  • En klänning och en tiara är en himmelsk duo. Kombinera en turkos pärl tiara med din designer klänning. Håll din smink minimal och du är redo att gå!
  • Detta skulle också se underbart ut på bröllop. Oavsett om du är bruden eller brudtärnan, ha en tiara för varje tillfälle.
  • Din tiara kan också vara till nytta när du behöver klä din lilla tjej för nattvarden eller julfest.

Turkos hårnålar

Bli av med de tråkiga hårnålarna och flagga en designer. Försköna din flätade bulle med små hårnålar med turkosa pärlor. Du skulle vara dig själv besatt av att titta på din eleganta bulle.

Bläddra i galleriet och ta reda på vad som trender för att lägga till fler turkossmycken i din samling. Du kommer att känna dig helt kär i henne!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...