Home / mode / Chic höstklippningar

Chic höstklippningar

Chic höstklippningar

Den vackra höstsäsongen är här. Är du redo med dina fallkläder och perfekt välskötta naglar? Nu är det dags att ta hand om ditt hår. Välj en frisyr som passar årstiden för ett bekvämt och trendigt utseende. Gå efter de brända orange och ombre tonerna på höstbladen. Här är några av de senaste höstklippningarna som säkert kommer att vara på trend inte bara i år utan också för den kommande höstsäsongen.

Håll dig uppdaterad med de senaste modetrenderna genom att kolla in galleriet här. De frisyrer som dina favoritkändisar har sport är de som du borde ha på dig under höstsäsongen. Oavsett hur långt ditt hår är, har vi hårklippningsidéer för varje hårlängd. Välj en stil från dessa höstklippningar efter din ansiktsform och personlighet.

Kändisinspirerade in-Vogue höstklippningar

  • Rock Punk Crop: Detta Evan Rachel Wood-inspirerade hår kräver en eftertraktad frisyr med långa lager på toppen och korta frisyrer på sidorna. Denna frisyr skulle se bra ut för alla med vågigt eller rakt hår. Den här frisyrens universella utseende gör att bäraren kan utforma den på olika sätt.
  • Oomphy Pixie: Detta är en förbättrad retro pixie-frisyr som är kort bak och har asymmetriska ansiktsramar på sidorna. Den här frisyren är perfekt för dem med mjukt, fint hår som Ashlee Simpson.

Trender för höstklippning från 2018

  • Modig Bob: Ge ditt ansikte ett dramatiskt uttryck med den trendiga, djärva bobklippningen i kombination med de trubbiga smällarna. Se till att du har några smällar och långa hårlager på vardera sidan för att uppnå detta kantiga utseende.
  • Bubbly Pixie: Gå till den eleganta texturerade pixie frisyren i höst. Använd pomade för det eleganta, enkla, vilda utseendet.
  • Chic Curly Shag: Du kommer att se ut som en glamorös drottning i höst i denna fashionabla frisyr som har ett lager, uniformerat snitt och främre lugg. Använd mousse och diffusor för mer studs och volym.

Håll dig uppdaterad med trenden av mode genom att sporta en skraj höstklippning. Det inspirerande galleriet här kommer säkert att fascinera dig och ge dig nya frisyrmål.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...