Home / mode / Chic Grunge Outfits på våren

Chic Grunge Outfits på våren

Chic Grunge Outfits på våren

Grungemode har sitt ursprung på 80-talet men blev inte populärt förrän på 90-talet och är fortfarande vördad som ”90-talets grungemode”. Grunge-outfits har gjort en seriös comeback och har också dominerat banorna. Kläderna, accessoarerna och frisyrerna som tillsammans återspeglar grungemusikens subkultur grupperas i galleriet här. Sparsamhetskläder, rippad denim, rutiga skjortor, lagerkläder, vintagelook, felaktig parning, trasig denim, babydocka kjolar, överdimensionerad flanell över en t-shirt, baggy toppar, trasiga shorts, denim cut-offs, löst syra tvätt jeans, lång ärmkläder etc. är några av de mest föredragna alternativen för att sätta på en grunge-avatar.

Olika typer av grungekläder

  • Mjuk grunge outfit idé-Genom grungemode har återkommit till mjuk grunge. Här smälter grunge-estetiken samman med de moderna influenser för ett lättare utseende. Pläd med rippat denim är en perfekt mjuk grunge outfit.
  • Pastellgrunge– Detta hipster-stil grungemode bygger på de traditionellt feminina stilarna. Denna look blandar kantig grunge med mjuka pastellfärger. Du kan till och med prova att färga hårfärgade hårfärger.
  • Trevlig grunge mode outfit idé– Medan grunge vanligtvis betyder ett rörigt, grovt utseende, kan det också vara väldigt charmigt. För att skapa en söt grunge outfit, prova en skridsko klänning med mörka tryck eller en rutig t-shirt klänning.
  • Vintage grunge– En vintage grunge outfit är både vacker och kantig. Prova en slip-klänning med blommiga tryck och retro-accessoarer. Försök också para ihop dessa klänningar med kavajer.

Viktiga aspekter av en perfekt grungestil

  • Grunge smink– Varje outfit är inte komplett utan smink. Välj mörka bär, vin och vinrött. Komplettera ditt utseende med en tjock, fläckig eyeliner och massor av mascara. Gör ett starkt uttalande med din smink.
  • Grunge skor– För att skapa en perfekt grunge-outfit, glöm inte skor. Grungeskor är skrymmande, stora och platta. Säg hej till de höga klackarna! Välj gummistövlar, stridsstövlar, Converse eller Vans.
  • Grunge hår– Grungehår betyder rörigt och fet hår. Detta är en perfekt ursäkt för att inte ta hand om ditt hår. Du kan även testa stökiga toppknutar, enkla och snygga. Punk pannband, okänsligt utseende, rörigt hår, steampunk stil – alla dessa kännetecknar grunge looken.

Naturligtvis är utseendet ofullständigt utan grungetillbehör. Att bära hattar, läderarmband, smyckenbuntar, avslappnade chokers och pannband är en integrerad del av vårens grungemode. Vi har sammanställt de här coola idéerna för vårgrungeoutfit för dig.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...