Home / mode / Butterfly Makeup Idéer för Halloween

Butterfly Makeup Idéer för Halloween

Butterfly Makeup Idéer för Halloween

Om du letar efter något dramatiskt och romantiskt istället för något läskigt, välj bland idéer för fjärilsmink för Halloween. Effekten av Channel Heidi Klum med den ögonvänliga fjärilsminken passar din Halloween. Fjärilsminktrenderna är hisnande eteriska och vittnar om den ultimata metamorfosen för oktober. Om du letar efter den perfekta Halloween-fjärilssminkhandledningen är den här artikeln för dig.

Här är de måste-ha-handledning för fjärilsmakeup som du måste prova.

Enkel fjärilsmink

Fjärilsgudinnan är en obsessiv makeuptrend som inkluderar tatueringar, ordentligt gjorda naglar och voluminösa lock, lila toner och miniatyrljusblå fjärilar. Medan sjöjungfrur och fjärilar representerar två olika teman, kan du slå samman båda världarna för en vacker känsla av det klassiska fjärilsstämningen och det enkla fjärilsminkutseendet.

Gå för sminkutseende från Butterfly Princess med bubbelrosa hår, gula lock och ljusblåa fransar för att fånga andras uppmärksamhet. Gör en del av sagan och den andra delen av fjärilen för en visuellt attraktiv makeuptrend. För att replikera de populära sociala mediefiltren, gå ner på fjärilsgudinnans väg förgylld med subtilt skimrande guldögonlock, helt neutrala pouty läppar och snygga svartsvarta ögonfransar.

Sista minuten Butterfly makeup idéer för Halloween

  • Babydockan Pink Butterfly Makeup är den mest bisarra skönhetstrenden och ett perfekt val om du vill lämna den läskiga fjärilsdräkten och föredrar att välja ett eteriskt utseende.
  • Butterfly Fairy är utan tvekan den mest populära sminken med djärva magenta, gula, orange och fuschia höjdpunkter.
  • Du kan alltid försöka göra monarkfjärilssmink till den inspirerande make-up-glamourdrottningen med kuslig svart och orange vibe denna Halloween genom detaljerade ögonlock med accentuerade blodorange läppar.

Butterfly makeup-idéer för Halloween hjälper dig säkert att få några komplimanger och sticka ut från de läskiga makeuptrenderna. Du hittar fler sådana handledning och steg-för-steg-instruktioner om fjärilsmink i vårt galleri.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...