Home / kvinnors outfit / Bum Bag

Bum Bag

Bältesväska eller ryggsäck är ett behov att ha när du reser ganska lite. . Det var ganska stiligt på 90-talet, nu ser det en återgång till stilvärlden. En uppsättning slumpmässiga t-skjortor och oupplåsta jeans som du kan besöka. Om du slutar resa till många ställen är bum bag dig själv som frälsare i många fall.

 

Varför vill jag ha en?

 

Som semesterfirare är det ett måste att du bara bär en bältesväska eftersom du alltid bär en digitalkamera, smartphone och likaså läkemedel som är ett behov som ett resultat av måltiderna och vattnet på den platsen kanske inte överensstämmer med ditt system. och likaså om du är allergisk eller utsatt för sjukdom på grund av klimatjusteringar. Dessutom är det högre att inte bära alla dina pengar i dina bakfickor. Detta kan vara ett utbrett misstag vad många semesterfirare. Under inga omständigheter behålla dina bankkort i din handväska medan du reser och inte på något sätt behålla pengarna på ett enda ställe. Du vet inte på något sätt när du kommer att välja dig själv. Så det är högre när du fyller på allt detta i din ryggsäck. Du skulle alltid ha en minivattenflaska i din ryggsäck som du inte vet när du vill ha den.

 

Sportartiklar och material

 

Du skulle sätta på en del av dina höfter eller omedelbart gå igenom midjan. Varje ser bra ut så länge du inte har överdrivit din dressing. Svartfärgade går ner effektivt med alla förband. Du kan dessutom titta på att ha pärlformade mönster eller blommor. I händelse av att du klär dig är extra vanligt färgat utan design, välj sedan baggage som verkar extra livligt, det är tungt för mönster. Jag rekommenderar att de flesta av er går tillsammans med bagage med ett antal fack och läderbaserade material. Vid resor är det viktigt att du väljer ett bagageutrymme av polyestersortmaterial. Eftersom det kan bibehålla mycket mer material och är mycket robust. Om du helt enkelt behöver en för att promenera eller medan du joggar i ditt område fungerar en bås med en fack effektivt.

Bumbag Scout svart & guld ryggsäck |  Zumi
Crooked Tongues bältesväska i svart med logotyp |  SOM
Bumbag Shaolin svart axelväska |  Zumi
PRADA |  Stripe läderpanel nylon bältesväska |  Män |  Lane Crawfo
MYCARBON Bum Bag Stor kapacitet, icke-studsande rese midjepaket, icke.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...