Home / mode / Bubble hästsvans frisyrer

Bubble hästsvans frisyrer

Frisyren du följer spelar en avgörande roll för att definiera din personlighet. Bubbelhästsvansfrisyrerna skiljer sig väldigt mycket från de vanliga lockiga, raka eller toppknutna frisyrerna som kvinnor vanligtvis gör för alla händelser eller tillfällen. Både höga och låga hästsvansar ser bra ut på kvinnor.

Denna frisyr ser ganska enkel ut, men du kan vara väldigt kreativ med att göra hästsvansar. Det är särskilt ett måste för alla de upptagna mammorna där ute som vill se snygga men inte har mycket tid att göra håret.

Enkla men groovy bubbla hästsvans frisyrer

Denna bubblahästsvansfrisyr är perfekt för kvinnor med långt och svart hår. Detta är den enklaste versionen av bubblahästsvansen och passar nästan alla. För att skapa detta utseende är allt du behöver göra att utforma en hög hästsvans med fyra delar av bubblor. Du kan alltid återskapa utseendet genom att använda färre eller fler bubbelsektioner som passar din stil.

Bubble hästsvans med väv

Denna bubbla hästsvans är ganska cool och snygg. Damerna kan göra mycket kreativa saker för att skapa detta utseende. Om du letar efter ett sätt att göra en hästsvans med väv finns det många självstudier som kan laddas ner online för att hjälpa dig att göra frisyren i enkla steg. En hög bubbla vävd hästsvans frisyr ser glamorös ut för fester.

Bubble hästsvans för kort hår

Bubble hästsvansar är inte bara för långt hår. De ser vackra ut även på kvinnor med kort hår. Använd bara mindre bubbelsektioner för att återskapa hästsvansarna så ser de ganska eleganta och snygga ut. De är perfekta strandfrisyrer för somrarna.

Fräckt hästsvansutseende med en låg bubbla

För speciella tillfällen kan du också prova frisyren med hästsvans med låg bubbla. I den här stilen kan du sluta tappa hår och det finns smäll som faller framåt. Detta är en ganska rolig frisyr som är särskilt lämplig för unga tjejer. Du kan lägga till pärlor, bågar och klipp i frisyren för att experimentera ännu mer.

För fler idéer med frisyr med bubblahästsvans, kolla in galleriet nedan, där vi har valt några av de bästa bubbelfrisyrerna som referens.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...