Home / mode / Brustet hjärta tatuering

Brustet hjärta tatuering

Broken Heart Tattoo

Bläddra bland kreativa idéer med brustet hjärta? Du måste ha haft ont i hjärtat. Hjärtat är en levande symbol för ren kärlek, så trasiga hjärtan betyder precis tvärtom. Tatueringen betyder smärtan av förlorad kärlek som kommer att förbli hos dig för alltid. Förlorad kärlek, symboliserad av trasiga hjärtatatueringar, är också en påminnelse om de lektioner ditt ex gav som kommer att vara hos dig under en livstid. Sådana tatueringar representerar vanligtvis förlust för nära och kära. Faktum är att möjligheterna till lärande och läkning också kan representeras av en vacker hjärtatatuering.

Du kan ha haft en viss situation där du förlorade nära och kära på grund av omständigheter. På baksidan, om din förlorade kärlek fortfarande lever, här är några tatuering idéer att se upp för.

Olika typer av trasiga hjärtatatueringar med olika betydelse

  • Det trasiga hjärtat som syddes: Denna typ av tatueringsdesign har ett brustet hjärta som sys mellan de brutna linjerna. En sådan tatueringsidé symboliserar den förlorade kärleken och fokuserar också på läkningsprocessen. Den som får en sådan trasig hjärttatuering har verkligen gått hjärtskärning och hon eller han läker långsamt från de svåra stadierna i livet. Det är en av de stiligaste små tatueringarna du skulle stöta på.
  • Tatuering av ett sprickande hjärta från mitten: Känd som en av de mest populära typerna av trasiga hjärtatatueringar, har det knäckande hjärtat en specifik betydelse. En sådan tatuering är vanligtvis färgat av en person som har tappat sin kärlek och har brutits inifrån på grund av förlusten. Det specifika trasiga hjärtat skulle vara som en påminnelse om hans eller hennes kärlek och de lärdomar som kommer att dras av den. Det är också känt som Lil Peep Broken Heart Tattoo.
  • “Lita inte på någon” – En tatuering för att gå vidare i livet: Om du har gått igenom en allvarlig hjärtsorg och nu är redo att gå vidare i livet är den här hjärtskärda tatueringsdesignen för dig. Den har ett härligt brustet hjärta i bakgrunden med en miniatyrhandskakning. Handskakningen innebär att du måste vara mycket försiktig med de människor du litar på i livet. Att lita på fel människor skulle alltid leda till smärtsam hjärtesorg senare.
  • Det trasiga hjärtat med vackra änglavingar: Det sägs att änglarna är den Allsmäktiges budbärare och den ultimata bron mellan Gud och människan. Ängelvingar tillsammans med ett brustet hjärta skulle representera din förlorade kärlek som inte längre lever.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...