Home / mode / Brunett hårfärg

Brunett hårfärg

Brunett hårfärg

Letar du efter en fantastisk brunett hårfärg? Du kan välja mellan ett hav av hårfärger för brunetterna. Några av de mest fascinerande och populära färgerna är honung, mahogny, kakao och kastanj. Det bästa sättet att välja den perfekta hårfärgen är färgen på ditt hår och ögon. För att välja rätt hårfärg, gå igenom vårt bildgalleri. Kolla in idéer, höjdpunkter och olika hårfärger som är perfekta för brunetter här.

Fantastiska hårfärgidéer för brunetter

  • Gyllenbrun: Den guldbruna nyansen är en underbar hårfärg som ser fantastisk ut på människor med varmbrun eller guldhud med hassel eller varma gröna ögon.
  • Honungsbrun: Den honungsbruna nyansen med sin solbränna, varma nyans är rätt balans mellan mörkblont och ljusbrunt hår. Den här färgen ser bra ut på människor med ljusa ögon och ljusa hudfärger. Det ser bra ut även på gyllene eller mörka hudfärger.
  • Lätt karamell: Den ljusa karamellbruna nyansen är en varm och fantastisk färg som ser fantastisk ut på de med varma och gyllene hudfärger och bruna ögon. Den här färgen ser inte bra ut på dem som är
  • Skuggan kan förbättras ytterligare med en blond, krämig balayage-höjdpunkt. Färgen ser extremt ljus ut eller har en rosa hy.
  • Kakao: Den pärlemorskimrande, svala, bleka kakaohårskuggan ser fantastisk ut på människor med ljus hud och gröna eller ljusblå ögon. Skönheten i den är fantastisk för dem vars naturliga hårfärg är medelbrun.

Bästa höjdpunkter för brunetter

  • Gyllene blondin: Förbättra ditt mörkbruna hår med en “guldblond” höjdpunkt. Effekten kan förbättras ytterligare genom att forma håret till lockar.
  • Mocka: Ge ditt mörkbruna hår ett kaffefärgat utseende med en mockabrunt höjdpunkt.
  • Rose Brown: Den rosa-tonade rosbruna höjdpunkten ger djupt brunt hår ljusstyrka och dimension. För bästa resultat, ha den här färgen gjord i ombre-markering.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...