Home / mode / Brons Makeup ser ut

Brons Makeup ser ut

Brons Makeup ser ut

Ingenting gör dig sommarklar än Brons makeup ser ut. Den varma, soliga säsongen tänker omedelbart på bilder av brons och solbränd hud. Och även om du kanske har perfekterat självbrunern nu, kanske du undrar om du ska bygga in den Bronsmakeup letar efter mörk hud in i din sminkrutin. Läs vidare för att veta vilka Idéer för smink av brons att välja mellan ögonskugga, ansikte och läppmakeup.

Märkbar Brons makeup ser ut

Starta din glödande brons makeup look genom att rengöra ansiktet ordentligt och applicera en fuktgivande grundfärg. Oroa dig aldrig om du inte har tid att sminka ordentligt. Om du applicerar en ren och jämn duk, tar din makeup längre tid att applicera.

Ett medium och lätt täckande flytande underlag som har en fuktig yta kan också fungera som det bästa Brons sminkhandledning för brun hud. För ett riktigt smink i guld med bronsad gudinna, använd en brun och ljus konturskugga precis under kindbenen för att ge värme åt hudfärgen innan du applicerar en touch av bronzer.

Den perfekta makeupen för rodnad i brons för mörk hud rekommenderas med persika och lätt rodnad som mjukar upp bronzerblandningen, den bruna ögonskuggan och konturpulvret. Du kan prova gyllene skimmer från Brons makeup palett för att få den glödande hy.

Släpp din käke Bronsmakeup letar efter mörk hud

  • Håll dig till en naken läppstift eller glans för att hålla fokus på ögonen och ansiktet. Du kan lägga till en touch av djupare brunt i din nakna läppglans för att matcha det övergripande bronsutseendet.
  • Att försöka Brons makeup ögon som ett komplement till den varma och naturliga ögonskuggan. Välj större fransar och flera lager svart mascara för att förbättra din bronsmakeup.
  • Att lägga till överstrykningspenna som en sista touch skulle hjälpa dig att belysa din kupids båge, nässpets och pannben.

De Brons makeup ser ut är ultraromantiska och perfekta för sommaren. Samla fler idéer Bronsögonmakeup och andra hack från vårt galleri.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...